Filizsz Kızlar yaklaşık iki yıldır sigara içiyorum 7 haftalık hamileyim şuan o kadar tiksindim ki hatta bi kere icerken yediklerimide çıkarttım ayıptır söylemesi benim gibi olanlar varmı 😊 açıkçası tam istediğim şeydi bırakmak bana da iyi oldu
gamzecgr Filizsz bende hamileliğimi öğrendim ilk hafta tek tük içiyordum bir tiksindim daha ağzıma sürmedim başkası içtiğinde gelen koku bile mahvediyordu 16 haftalık olduk hala da canım istemiyor çok şükür bu saatten sonra istese de içmem de olsun
mrssari34 Filizsz bende gebe kalmadan önce içiyordum gebe kaldım tiksindim 3 ay boyunca kokusuna tahammülüm yoktu ama şuan gayet normal geliyor bırakmışken tekrar başlamadım ama o ilk baştaki tiksinmem gibi gelmiyor
edasontr Filizsz evet kuzenımdede oldu aynısı ilk haftalarda tıksındi ama gene basladıı malesef kızı smdi 8 aylık
Hilalgurce Filizsz salçalı soğanlı tüm yemeklerden tiksindim, sigara içmeyen biri olarak sigaranın o uzaktan gelen kokusu bile bulandirirdi inşallah sizde bırakırsınız isabet olmuş, tiksinilmesi gereken en öncelikli şeyden tiksinmissinix
Meliketuncel Aynı durumdayım bende. 10+3 ve sanırım 3-4 haftadır sigara içmiyorum inanılmaz tiksiniyorum. İnşallah hamileliğimin sonuna kadar böyle devam eder.
BirVeraAnnesi35 Filizsz bende çok tiksindim, düşüncesi bile midemi bulandırıyordu ozamanlar bilmiyordum hamile olduğumu ama ondanmış demekki