runkli0606 Minikyolculugumuz1 açılma yoksa gerek yok hastanede durmasına canım nişanı gelipte 1 ay bekleyen oluyor doğum başlamıyor sancılarda muhtemelen dopum sancısı değildir bende geçen hafta 1 gece yattım geri çıktım
zeynozey Minikyolculugumuz1 rahim ağzını tıkayan sümüksü bir yapı oluyor canım. Doğumun habercisi olarak geliyor:) Benim 2. Sezeryan olacak belki alırlar hemen dedim ama almadılar 😂 sancı suyun gelsin biraz daha kalsın bebek dedi. Nst filan iyiydi açılmam yoktu gönderdi eve 🥹
Minikyolculugumuz1 zeynozey öğrendiğim iyi oldu her lavabodan sonra peçeteyle kontrol ederim artık siz sancınız olsun diye mi çörek otunu kullanıyorsunuz
zeynozey Minikyolculugumuz1 aynen artık doğum başlasın diyen çabalıyorum😂 yürüyüş önerdi doktor bol bol yürüyom öyle bide
Deletedmom0071 Minikyolculugumuz1 çörekotu yağı kapsül şeklimde satılıyor içmeniz lazım onu açılma için. Gerçi ben zayıflamak için içiyordum gebeliğimi bilmiyordum ilk 7 hafta ful içmişim bebek tutundu çok şükür. Düşümdüm de İşe yaramıyor galiba yaaa 😅
Deletedmom0071 Minikyolculugumuz1 yani zayıflamaya çalışıyordum çörekotu yağı da ödem atmaya ve adet sökülmesine yarıyor. Yani düşük yapmam gerekiyordu çünkü 7. haftaya kadar içmiştim ama bebek tutunmuş demek ki çörekotu yağı işe yaramıyor diye espiri yaptım .
Minikyolculugumuz1 Htcdgrl aklıma geldikçe sürüyorum ama şuan tık yok pzts 39 olcam bakalım açılma var mı belli olur daha alttan muayene etmedi beni
CemrePektas Ben bugün sabah akşam 1 tatlı kaşığı içmeye başladım. Ebem öyle söyledi. Nişan geldi zaten 39dayım. Adaçayı hurma skuat yürüyüş felan destekliyorum. Bakalm görcez işe yarıyor mu djdjdj
Minikyolculugumuz1 CemrePektas bu arada nişan geldiğinde panik oldun mu doğumun hemen başlıyor mu sancıların
CemrePektas Minikyolculugumuz1 yok çatı muayenesi sonrası geldi. Gelen giden yok şuan. Tadı da acı değil beğendim bn
Htcdgrl Ben suni sancı almak istemiyorum doğumu baslatalım dedi doktorum plesenta yaslanmıs o yüzden kullanıcaktim ama ise yaramadıysa gerek yok :(( baska neler yapıyorsunuz acılma icinn
Minikyolculugumuz1 Htcdgrl canım seni korkutmak gibi olmasın ama görümcem plesentası yaşlanmış sezeryana aldı hemen doktoru sende bi doktorunla tekrar görüş doğumunu yap bence
Htcdgrl Minikyolculugumuz1 kuzum bugün başka bi doktora gittim o da herseyin yolunda olduğunu söyledi sancılarını bekleyebiliriz dedi plesentam hakkında bisey demedi riskli bi durum olsa o hemen seseryana almazmıydı simdi bende takıldım bu duruma
Minikyolculugumuz1 Htcdgrl evet belkide hemen sezeryana almak için dedi doktorların işine geliyor zaten
Htcdgrl Minikyolculugumuz1 maalesef canım herseyi bahane ediyorlar artık inan kime güveneceğimi şaşırdım