selverg 29+3 deyiz sabahtan beri midem yanıyor ama böyle bir yangın yok boğazıma doğru fokurduyor sanki doğru düzgün yemek yiyemedim su içemedim tahin çok iyi geliyormuş zor bela yedim etki etmedi leblebi yedim etki etmedi soda içtim etki etmedi tüm gün dayandım dayandım bir de şimdi kusma eklendi işin içine çok kötüyüm acil önerilerinizi bekliyorum 😭
Minnosmino23-23 selverg 31. Haftadayım mide yanması ve doluluk hissi bitiriyor beni yeni başladı bir haftadır böyle eskiler bebek saçlanıyor derdi belki öyle bi şeydir
Nsm57 26+4 benimde çok yanıyor şuan3. Bardak süt iciyorm soğuk uyutmuyor da ama süt sanki iyi geliyor Allah yardımcımız olsun
EsraaaaK Karbonat çay kaşıgıyla azcık çay bardagına su koyup karıştırıp için ben öyle önüne geçebiliyorum anca yoksa uyuyamıyorsunuz hiç
Lafayette selverg salatalık yiyin doye okumustum bir yerde. Ne yediniz de oyle oldu,gecen ben sogani biraz fazla yemistim iki gece uyutmadi. Yediklerinizi tekrar bi degerlendirin. Salatalik deneyin ins ferahlarsiniz,gecmis olsun
FatmaEnder Soğuk süt Ben ne zmn paketli ürün yada Baharatlı yemek yesem yanar bunlara dikkat edebilirsiniz
anneoluyoruuumm16 selverg canım mercimeği suyla yutmakmi ne iyi geliyormuş Google’dan bir bak istersen
Sevalinkaa selverg doktorunuza sorup pulcet alabilirsiniz 20.haftamda vermişti bana doktorum etkisi 2-3 gün sürüyor
SedaKoc Rennie tablet ya da şurup kullanabilirsiniz. Kısa bir süre bende de olmuştu doktorum rennie önerdi. Ben normalde zencefil çayı seven biri olduğum için arada azar azar zencefil çayı da içmiştim. Bayaa rahatlama sağlıyor midede ama bazı doktorlar önermiyor. Benimki az miktarda tuketebilirsin demisti tazesini suda kaynatarak. Zencefili doktoruna danış mutlaka ama dediğim gibi bazısı kullanımını doğru bulmuyor