Bebegim3444 Arkadaşlar merhaba. 9 haftalık gebeyim ve kasıklarımda cok tuhaf bir sancı gbi bisey var. Yanı sancı ve agri karışık. Nedir anlayamadım. Bu sekilde yaşayan oldu mu neden acaba bilgisi olan var mi ?
svgkrtozdmr Bebegim3444 ben hamileliğimi 2. ayimda anca fakretmistim 😂🙈 sağolsun saklamisti kendini. Tam haftami hatirlamiyorum ama ayni senin haftalarinda benim de bu tarz sancı ağrım olmustu. Bebek yerlesirken karsilasilan normal bi durummus. Tabi doktoruna danisabilirsin cok rahatsiz ediyor ise
2kedi1beybi Rahim genişliyor bebek kendine yer yapıyor normal merak etmeyin 🤗 ağrı dayanılmaz olursa doktorunuza mutlaka bildirin.
2kedi1beybi Bebegim3444 Benimde çok olsun ilk başlarda doktorum normal dedi. Biraz zaman sonra da magnezyum verdi ona başladım iyi geldi. Sende sorarsın kontrole gittiğinde 🙏🏼🧿💜
Bebegim3444 svgkrtozdmr gecen hafta arkadaşım dort aylık hamile olduğunu öğrendi. Oda eli ayagi şişince alerji oldum diyip doktora gitmesi sonucu. Yoksa heralde doğumda öğrenirdi😂 ay dedim bende oyle öğrenseydim de su ilk zamanlardaki takıntılı ruh halim olmazdı 😂😂