BurcuAdak 10 gün sonraya cıkıcakmıs ön sonuclar lütfen benim ve bebeğim in dua edermisiniz hayırlısı ile temiz sonuçlar gelsin 🙏🏼🙏🏼
bsrdmlpnr BurcuAdak Allahım yardımcın olsun kuzum inşallah güzel sonuçlar alırsın burda beraber seviniriz 🤲🏻 Kendini sıkıntıya sokma çok hareket etme bi kaç gün. Birde neden amniyosentez oldun
Damla-bartu BurcuAdak inşallah güzel sonuçlar alırsınız bendende istediler ama yaptırmadım sizden neden istediler acaba merak ettim
BurcuAdak Anneolacak amin inşallah sonuç bekleyenlerin hayırlısı ile temiz sonuçlar alması temennim 🙏🏼
BurcuAdak Gozdeerdem inşallah canım çok teşekkür ederim bu stresli dönemde en güzeli bir baskasından dua almak sanırım 😊🙏🏼
BurcuAdak bsrdmlpnr böbrek genişlemesi kalp ve bağırsak parlakloğı vardı canım dinleniyorum ama sonuclar cıkana kadar stres geçmeyecek galiba 😞
Damla-bartu BurcuAdak rabbim yardım edicwk inşallah sağlıkla alıcaz evlatlarımızı kucağımıza benimde ayrıntılıda burun kemiği kısa ölçüldü 4.8 başlarda çok ağladım yemeden içmeden kesildim sonra çok pişman oldum evladımı üzdüğüm için
BurcuAdak Damla-bartu insan ister istemez stres yapıp üzülüyor keske böyle olmasa tüm minikler sağlıkla gelsin