Bilmiyorum belki benim telefonun bir özelliğinden bende problem vardır bu forum kimin fikri ise öncelikle gerçekten teşekkürler çok keyifli bir bilgi paylaşım platformu gerçekten ihtiyaç olan bir uygulama evet reklamları var olsun da para da kazansın geliştiriciler ama biraz daha güncelleme ile desteklemenin zamanı gelmedi mi ? Çok çok eski konular yeniden yeniden açılacağına tek bir başlıkta birleştirilebilir belki bu değil aşkında konum örneğin Alışveriş konusunda bir ürün fark ettim satış fiyatına bakıp konuya geri dönmek istiyorum hop Alışveriş uygulamasına gittim hop artık ana sayfadayım zaten hamileyim üç kuruşluk hafızam var neye bakıyordum ne yapıyordum hooop gitti
Bir konu hakkında bir şey yazıyordun metni tam göndereceksin o ara biri aradı hop gitti bitti
İki tane geri işareti sol üstte alt alta alttakine tıklayacaksın ama tırnağın mı uzun parmağın mı şişko hop yanlışlıkla bi üste dokundun hadi bakalım saha dışındasın yeniden forum kuşamına tıkla ilk gelen bebek isteyenler kısmı üstten tüm konulara tıkla hatırla bakalım ana konu neydi falan filan benim gibi bunları yaşayan var mı yada sizin uygulama ile ilgili başka sorunlarınız sorularınız var mı buradan toplanıp talep edelim belki bir sesimizi duyarlar