Ayse_guney 37+2 haftalık hamileyim iki oğlum var sezeryanla dünyaya geldiler bu 3.de hayırlısıyla sağlıkla sezeryanla gelecek normalde 38.haftada sezeryan olunmuyor mu?? Bana niye 39 hafta da sezeryanla edelim seni dedi doktor offf çok korkuyorum kafam allak bullak oldu 😢😢
Seymoshh Ayse_guney olsun doğum belirtin yoksa ne kadar karnında durursa o kadar iyi bebek için ayrıca bazen dr lar programlarına görede ayarlıyorlar ameliyatları sizde malum sıcaklar bunaldı ız eminim iyice ama sabredin inş sonuna gelmişsiniz Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin🤲🏻
yesillimonn Ayse_guney Bana da doktorum 39 hafta demişti ama evde ki hesap çarşıya uymadı 37 de doğurdum 😃
Yasmin2828 Ayse_guney canım bende 37+2 9 ağustos 38+3 de sezeryan olacağım inşallah yürürken bacaklarımın içleri acıyor ama illede 38 diyorlar demekki en doğrusu bu sıkma canını
cicek52 Ayse_guney sezeryan doğum da zaten bebek önceden gelmek istemezse sancın vs olmazsa zaten 39. Haftaya kadar bekliyorlar. Bunu niye bu kadar taktın ki. Bebeğin anne karnındaki 1 haftalık gelişimi dünyadaki 1 aylık gelişimine denk. Sağlıklı olması herşeyden önemli.
Hil7889 Oksitosin salgısıyla sütün gelmesi vs gibi detayları var. Bebeğin hazır olmasıyla da alakalı biraz bilinçaltında da işliyormuş. Neden acele ediyorsunuz ki? Anne karnında bir gün bile gelişimi için çok önemli.
1tazeannecik Bende 38 hafta içindeyim sezeryan olucam ama doktorum kan değerlerim düşük olduğu için yapmıyor yükselmesi için takviye alıyorum
hunilimom Ayse_guney benim doktorum da beni sezeryan sanmıştı bir kez konuşurken seni 39 da alicam demişti yani 39 da oluyor ne kadsr dursa kar bebek için
Gizemmiray35 Ayse_guney aynı canım bende 3. ye hamileyim hepsi sezeryan bana geçen ay 39+5 e gün vermişti bende dedim çok geç değil mi öbür ay yine konuşuruz dedi bu ay 38+4 e gün verdi sen söyleseydin doktoruna