Aysecbn45 12+3 haftalık gebeyim inanılmaz derecede de çok kanamam var şimdi hastaneden geldim bebeğin kalp atışı var bebeğin bulunduğu yer de iyi dedi doktor ama düşük tehlikesi var benim gibi olan var mı
Premsesko Aysecbn45 evet şuan 8+3 üm bende yaşıyorum bol dinlenin hep yatın Progestan vermiştir düzenli kullanın
A12_S07 Aysecbn45 10+6 aynı durum bende de oldu kesede veya bebekte kanama yok dedi doktora gittim progesteron yazdı onu kullanıyorum banada düşük tehliken var dedi iğnesi varmış onu yapmadılar daaha sonra özele gittim orda iğne yaptılar ilaca devam Allah yardımcımiz olsun
mervemurat16 Aysecbn45 iğne verir birde fitil durur kanamanız merak etmeyin bendede 12 haftada oldu kanama durdu sonra dinlenin dicek evde dinleniceksiniz ağır kaldırmayın kolunuzu falan çok uzatmayın bol bol dinlenin geçer
DemElifff Evet bende 10+4 oldum 1gece hastanede yattım serum iğne aldım şuan progestan kullanıyorum ve hep yatıyorum yatınca geçiyor kanama benim 3 gebeliğim 1 kızım var ikincisini 5bucuk aylık kaybettim kalbi durduğu için normal doğumla aldılar bu 3. Gebeliğim inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bende Çok endişeliyim
Aysecbn45 DemElifff benim de bu 5.nci gebeliğim sadece 1 tane oğlum var 3 düşük yaptım bunun da düşük olmasından çok korkuyorum
Ebruebos Ben 5+6 yım 4,5 gündür kahverengi leke arada da biraz kanama oldu dün de kahverengi pıhtı geldi duphaston kullanıyorum bu hafta her gün progestan iğne yapılacak. Biz sadece yatıp dinlenebiliriz kızlar korktukça daha kötü oluyor sakin kalın inşallah bir şey olmaz bebeklerimize
Aysecbn45 Benim bebeğimin kalbi durmuş arkadaşlar şu an hastanede yatıyorum ilaçla kendiliğinden düşmesini bekliyorlar düşmezse kürtaj olacağım
Mrvcakatt Aysecbn45 yaaa çooook uzuldum. InsaAllah kurtaj olmazsin kendisi duser. Rabbim kucagina alacagin bebek versin
Kalbimmmmm Aysecbn45 bende aynı zamanda oldum aşırı derecede kanamaö oldu bu bir bucuk ay sürdü bol bol dinlendim şuan iki haftadır olmuyor lekelenmelerm var tabi her kanamamda doktora gittim kontrol filen hep yıprandım hastanedede yattım ama bebişimiz bizle kalmak istiyorsa bi sorun olmuyor Allahın izniyle şuan 20.haftamdayım