Leyla_t Mavisilegamzeli Efuli53 dmi ya bende eşime öle dedim int at kılı yazıyor ilerde çocuğa at kılı derler dedim bu yüzden istemiyorum
meltemmmmm ben hep cocuklugumdan beri aras bulut koymak istemistim ama anlamını duyduğundan beri eşim istemiyor bende vazgecmek zorunda kaldim anlamindan dolayı
Rabia-- Nisam2008 bende Aras ismi koycm insallah ama cinsiyetimiz hala net değil , 12Eylul1989 benim, 21 HaZiran1988 eşimin, son adet tarihim 4 Ağustos
EMFE Kendisininmiş gibi sahip çıkılan, bulunmuş mal.Doğu Anadolu’da bir ırmak, Aras nehri.Kalın Yün, At kılı anlamında. Anlamlari bunlar.bennogluma TOPRAK ARAS KOYUCAM.INSALLAH
Areforhanayaz İlk oglumun ısmı orhanayaz ıkıncı nasıpse oda oglan dendı bızde yaman aras dusunduk saglıkla gelsın ad bır boncuk
BaharAksehirli Canim ben aras koydum oglum 1 aylik oldu bence cok guzel bi isim 😍aras nehiri olarak dusunebilirsin cunku Bircok anlami Var en kotusunu dusunmeyin derim :)
Siblss Leyla_t bizde araz düşünüyoruz daha doğrusu eşim istiyo aras eltimin kızlık soyadı diye koymam 😂