Herseyguzelolsun7 Merhabalar 🌸 Sabah sezaryene gireceğim 10:00 gibi. 00:00’dan sonra bir şey yemedim, 4’ten sonra da su bile içmeyeceğim sanırım. Onun dışında yapmam gereken bir şey var mı? İnternette karın bölgesini traşlamaktan bahsediyor, gerekli mi bu?
Nurozi Herseyguzelolsun7 benimde 3 gün sonra saat 10 da sezeryanım var. Sağlıkla kavuşalım inşallah 🌸 traş gerekli olduğunu sanmıyorum çok gerekli olsa doktor söylerdi, onlar iki dk halleder o işi hastanede ☺️
Herseyguzelolsun7 Nurozi değil mi, söylemedi bana da bir şey. Çok gerekli görülürse yaparlar herhalde
Tgcccc Ben almıştim karnımı genelde zaten aliyordum.Cok tuy yoksa sıkıntı etmeyin.Az cok oldumu onlar gerekli görünce zaten alırlar.Zaten bikini bolgesinin hemen üstünden kesiliyor çok da karınla alakası yok🌸
Herseyguzelolsun7 Tgcccc o zaman hiç dokunmuyorum. Ay daha banyo yapacağım, son dakikaya kaldı her şeyim telaştan hiçbir şey yapamıyorum 😬 sanki hazır değilim daha doğurmaya😅Daha annelik hissi de yüklenmedi bana, bir bebeğim olacağına inanamıyorum sanki dışardan izliyorum olanı biteni.