aleyna24 En zor dönemleri atlattım gibi kızlar ayaz uyuyor fırsatım varken merak ettiklerinizi sorun sezeryan doğum yaptım(planlı)
annesiiiii aleyna24 41+2 den selamlar gözünüz aydın nice günleriniz su gibi akıp gitsin inşallah sağlıkla ilk zamanlar nasıl kaç bez değiştiriyor kaç dk bir emziryorsunuz uyku aralığı nedir
Myworld37 aleyna24 o dönemler biraz zorlu geçiyor ya 🤣🤣🤣 ama bitmiyor aşko bitmiyor biri bitse biri başlıyo en zor günlerim 2 aylıkkenmiş derdim ama o zamanlar bana çok rahat geliyor şimdi 😋😋
Sareee39 aleyna24 canım mesela ilk haftasında gündüzleri emzir gazını çıkar altını değiştir döngüsü dışında neler yapıyorlar hep uyuyorlar mı yoksa uyanık oldukları zaman da var mı uyumadıkları zaman ağlamadan duruyorlar mı kendi kendine yoksa sürekli ağlıyorlar mı ben çok fazla ağlamasından çaresiz kalmaktan çok korkuyorum 🫠
Mumm91 Allah bağışlasın ben de 10 gün sonra sezaryen olacağım nasıldı tecrübeniz kaç günde ağrınız geçti kolay atlatmak için vereceğiniz tavsiye var mı☺️
aleyna24 Mumm91 Ağrım 10 günde tamamen geçti ama agrı eşiğiyle alakalı tabi Tavsiyeye gelicek olursak öncelikle kafanda hep iyi olucam de hastalık psikolojisine girme. Lohusalık döneminde mümkünse kalabalık olmasın evin her kafadan ses cıkması psikolojini bozuyor sor merak ettiklerini cünkü tavsiye çok bende 😅
Tugrann-annesi0404 aleyna24 Zor dönem demişsin ya büyüdükçe zorluklar başlıyor onu demek istiyor. Ama sen şu iki saatte bir kalk emzir olayını atlatmışsın ne güzel
Deletedmom_105 aleyna24 2 buçuk aylıkken mesela neyi atlatmış oluyosun 😂 büyüdükçe artan sorumluluk tecrübe ve yanında daha bi sürü şey. Herseyi bildikçe artan korkular.. daha saymamı ister misin
aleyna24 Tugrann-annesi0404 annesiiiii 40 çikana kadar 2 saatte bir uyuyot olsada uyandırıp süt verdim meme emmedi sağım yaptım hep gündüz 5 6 gece 2 3 defa bez degistirdik hep
Tugrann-annesi0404 annesiiiii Ben söyleyeyim canım ilk bir ay iki saatte bir gece de uyandırıp emzir kan şekeri düşmesin. 40 I çıkınca 3 saatte bir iki aylıkken falan 4 saat bir daha rahat edersin
aleyna24 Deletedmom_105 2 ünite ilave kan almam, spinalden genel anesteziye dönerken yaşadığım acı korku. Meme reddi süt sağma. Bebegimin aniden kilo vermesi ve küveze yatacak kadar gelismemesi. Saymamı istermisin? Bos yorumlarını kendine sakla ve sohbetimden çık.
Bilge_11 Sütünüz hemen geldi mi bebeğiniz memeyi hemen aldı mı bende en çok bunları merak ediyorum ne yaşayacağımı
aleyna24 Bilge_11 Sütüm kendime gelir gelmez geldi. Bebeğim hastanede kaptı memeyi emdi,ama tazikli sütüm oldugu icin bir daha emmedi sağarak verdim,veriyorum🙏
Tugrann-annesi0404 aleyna24 Tamam işte o dönem o açıdan zor ama büyüdükçe de farklılaşıyor zorluklar. 3 yaşında oğlum var zaman geçtikçe daha da zorlaşıyor her şey arkadaş da onu kastetmiş sanırım
aleyna24 Bilge_11 Phlips avent elektirikli sağma makinesi kullanıyorum suana kadar hic canım yanmadı,biberonla veriyorum
Bilge_11 İlk hamilelik olunca haliyle fazla bir tecrübem yok öğrendiğim ve gözlemlediklerim dışında. Teşekkürler cvplar için. Sağlıkla büyütün bebişinizi
aleyna24 Bilge_11 Rabbim saglıkla kucagına Almayı nasip etsin sende bebişinde çok iyi olun insaAllah ❤🙏
Beyza9 Deletedmom_105 ya ne gereksiz saçma saçma yorumlar yazmışsın neyin kaprisi bu , boş zamanın çok heralde yazmak için yazma yahu
Aslyllmmaazz aleyna24 ne dayanamayacaksinız bir kulaktan girip diğerinden çıksın saçma insana yer olmasın hayatınızda bu onları daha çok kudurtur hayatta da hep böyledir:) inşallah bizde 2 bucuk aylık bebek tecrübesi edinebilecek duruma geliriz, sizi canı gönülden tebrik ediyorum :)