Smeyye_9195 Ve karın çapının 10 gun geriden geldigini soyledi eger gerileme devam ederse 37 yada 38. Haftada suni sanciyla doğum olacağını söyledi 🥺🥺
ChemistrySK Smeyye_9195 daha bugun gittim benim beebgimde 34+5 yani sizle bikac gun var 2600 dedi gayet iyi haftasiyla uyumlu dedi, bu drlarin korkutarak sezeryani onermelerini anlamiyorum cidden ya, bence baska bi dr a gidin birdahaki sefere
Sudeeee Smeyye_9195 kız takma kafana benimde aynı geriden geliyor karın çevresi ve kilosu ama 38. Haftaya doğum verdi . Ama benim bebiş durmucam diyor sancım çok çıkıyor nst de 🥹 takma kafana bazen ne yersek yiyelim gitmiyor çocuğa bizim de kapasitemiz bu demekki iri bebek değiller ki bende iri biri değilim ve hamileliğimde 23 kg aldım herşey yedim . Sana bir tavsiye doktorumda bugün bana tavsiye etti 5 gün boyunca cumartesi günü randevum var o güne kadar günde 1 kg yoğurt yememi söyledi sabahtan akşama kadar 1 kg yoğurt 5 günde 5 kg yani ama sulandırarak ama normal yememi istedi birde yeşil mercimek söyledi yememi sende dene canım bende yarın başlayacağım insallah toparlarlar 🩷
Nuraksakal Benim bebeğimin de iki hafta karın çevresi geriliği vardı 37+3 te 2585 gram doğdu doktor zayıf falan demedi Zayıf doğan bebekler çok daha güçlü olur çok çabuk kilo alır canını sıkma bunun için bebiş için kilo aldıran besinler tüketebilirsin doğuma kadar