Travel sistem alan tüm arkadaşlarım kabin boya geçti 1.5 yaş sonrası bende öncelikle 6.8 kiloluk Hamilton r1 aldım tek elle kolayca açılıp kapanıyor pratik ve hafif diye sonradan kış bebeği olacağı için doktora vs giderken kullanmamız gerekirse gemde yüzü bana dönük olsun diye ikinci el temiz kullanılmamış ( pandemide doğmuş bebekleri evden çıkamamışlar me yazık ki ) Maxi Cosi Puset ile Hamilton r1 uyumlu adaptör aldım yani bir kaç aylığına travel gibi olabilecek gende hem pusetin hem arabanın başlığı olduğu için soğuktan ve rüzgardan daha korunaklı olacak araçta oto koltuğum var be safe aldım ama maxi Cosi de adac testli güvenlikli gerektiğinde kısa mesafede örneğin bir arkadaşım beni almaya geldiğinde onun aracında kullanabileceğim yedek oto koltuğu işlevini de görmüş olacak böylelikle sanırım; be safe easy turn oto koltuğu, Hamilton r1 araba , Maxi cosi Puset ve pusetin tam güvenle oturmasını sağlayan adaptör ile birlikte şu an yaklaşık 14.500e falan gelmiştir maksimum o da oto koltuğu ve arabayı en başında Mayıs gibi satın aldığım için şu an hepsinin güvenliğinden konforundan memnunum çünkü yakın arkadaşlarım çocukları büyüdükçe (3 farklı aile) benim başta aldıklarımı geri almaya başladı biri araba olarak Maxi cosi lara2 yi seçti ama tontiş bir bebek bekliyorsanız Hamilton r1 oturma alanı daha geniş sizlere de tavsiyem gidip direk hantal travel sistemlere bakmayın eğer güvenli iyi bir oto koltuğunuz varsa Maxi cosi Puset de çok şart değil yada kendi aracınız yoksa bir yerlere gidebilmek için temiz ikinci el Puset de bulabiliyorsunuz güvenlik ile ilgili yorumları onun da çok iyi