Dilossal Tam tamına 22 gün kaldı zamanında gelirse paşamız 🩵 Normal Doğum İstiyorum İnşallah Nasip Olur 🙏🏼 sağlıcakla şafakalar kaç
Tugbacolak Dilossal sezeryan olucak kasılmalar var ama ılac kullanıyorum onun ıcınde erken gelmez umarım doktorum degıssın ıstemıyorum☺️
Tugbacolak Dilossal sizinde baya azalmıs hatta artık her an modundasınız sanırım ☺️ ilk gebelıgımde bende ha bugun ha yarın dıye beklıye beklıye 41+ yı görmustum🙈 saglıkla gelsın bebegınız ınsallah
EDAnisa2016 Tugbacolak bende kasılmalar var ilk cocuk sezeryen 2. Sezeryen iğne vurdum hap içiyorum erken dogum olmaması için 33+5 günlük
Hayriye1234 Tugbacolak benim de öyle. Doktor 20-23 Ağustos gibi alırız dedi. Ama son 5 gündür vajinada kramp kasılma hissediyorum. Nst de sancı çıkmadı. Sorun görünmedi. İnşallah gününde gelir. 38+3 gibi planlıyoruz bakalım
3Tospikannesi Dilossal Belki yarın belki yarından da yakın 😂😂 35+1 olduk normal doğum 3.çocuk geldi gelecek çıkışı tutturamıyor 😁
Tugbacolak EDAnisa2016 inşallah zamanına kadar dayanır öyle olmasa bile saglıkla kucagınıza kavustursun rabbım