Zelihaa23 Yani hem kilo.kontrolum olur hemde ayaklarum biraz acilir yuruyusude haftanin 4 gunu yapiyorum yavas yavas
Buhara Zelihaa23 normalde düzenli olarak yapmadığınız hiç bir spora hamilelik başında başlamayın Allah korusun düşük riski olabilir. Yürüyüş yapmak tabiki iyi gelir bide 34. Haftadan sonra çömelme gibi bir kaç egzersiz var doğumu kolaylaştırması açısından
leila1 Zelihaa23 ilk 3 ay spor önerilmez eğer sporcu değilseniz. Sonrasında yavaş yavaş yürüyüşle başlarsınız. Kilo konusunda sıkıntılıysanız diyetisyen eşliğinde devam edin bence
Zelihaa23 Buhara evlenmeden once spor yapardim bazen duzenli bazen duzensiz zayiflamak icin evlendim 4 hafta sonra hamile kaldim :) simdi tekrar baslayip baslamamakta kararsizim sabah 10 oglen 10 aksam 10 defa
Cansel76 Zelihaa23 sen bu soruyu gel yıllarca anne olmak isteyipte anne olamayanlara sor elindekinin kıymetini bil bence😉
1asel-duru Şu an için hiç bir egzersize gerek yok bence haftaniz daha erken günlük rutin olarak zaten hareket edersiniz
Zelihaa23 1asel-duru haftada 4 gun yuruyorum onun disinda ev temizligi ama oyle aman aman degil yetersiz geliyor sanki
Zelihaa23 leila1 doktorum kilon iyi dedi her ay 1 ya da 2 kilo alman normal dedi fazla bi kilo sorunum yok ta onceden yapardim ara ara
vanilyali99 Canim 3ayliksin 5ayda kilo almaya baslarsin şimdiden yürüyüşe spora felan gerek yok karnın cikinca yediklerine dikkat edersin fazla kilo almazsın takma şimdiden çünkü son aylarda zaten kafaya takacaksin şimdiden kendini bu kadar kasma
Zelihaa23 AslanMerak ben kilo ne sekilde verilir cok iyi biliyorum 80 kilodan 57 kiloya inmis biri olarak zayiflamayla.alakali kil9 kontrolu ile ilgili pek cok seyi arastirarark ogrendim ben sadece ayaklarim acilsin az da olsa bi hareketlilik olsun diye dedim
AslanMerak Zelihaa23 aşkım ben de biliyorum sporla nasıl kilo verilir bende zamanında 66 kilodan 46 ya düşmüş insanım kendi çabamla. sadece squat yaparak kilo verilmez onu demek istedim sadece