gokcecicek Madeinpelin tek başına gayey güzel ve yeterli bir isim bence, iki isim çok zorluyor yavruları 🌸
Madeinpelin gokcecicek öyle ama soyadımız Türkiye’nin yarısında var o yüzden soyadıyla beraber çok fazla karıstırılacak o yüzden yoksa ben de iki isim hiç sevmiyorum 😞
iremcansin nessgul bizde 24 haftalık olduk ilk günden beri Aden dedik inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
Betimliyoruzzzzz Erkek olursa Çağdaş Ege o hazır 😂, kız olursa İdil olabilir Dilay olabilir , Nurefşan istiyorum aslında eşim zor diyo 😂
Rabia__q karaguzelirem_ bizim de henüz cinsiyetimiz belli değil ama kız olursa Rabia koymayı düşüyorum kendini ismimi erkek olursa Alparslan düşünüyoruz sizce nasıl 🥰
karaguzelirem_ Rabia__q Alparslan güzel evet ama neden kendi isminizi vereceksiniz bunu merak ettim ☺️
renklihersey- Kızım olacak karar veremiyoruz bir türlü; Umay Duru Liva Doğa Minel Aymira Elisa Açelya
karaguzelirem_ renklihersey- Hepsi birbirinden güzel gerçekten Liva ismini pek sevemedim ben sanırım daha çok duyulan isimlerden yanayım ☺️
Rabia__q Lemanpakir amine ismini bende çok beğeniyorum aynı zamanda hira ismini de hira nur da olabilir 🤔 ❤️
Fatma1061 Assina bizim de ikizlerimiz olacak nasipse ikisi de erkek ama bir türlü karar veremiyoruz çok da az kaldı ne zormuş bu isim konusu 😟