byz541 Kızlar anlayan bakabilir mi sancım var mı![https://mutluresim.com/images/2023/07/31/n6SBsV.png]
Tgcgkhn byz541 benim benzeri çıkmıştı yatış verdi bana 3 gün ilaç tedavisi gördüm şimdi evdeyim ilaca devam ediyorum
Elifkskl byz541 40lara çıkan düzenli bir sancı çıkmış. Bebeğinde kalp atışları biraz düşük gibi ama uyudupı için oluyor genelde
byz541 tlhmrv ya doktor bi sorun yok diyip yolladı devlete gitmiştim özelde randevum iki hafta sonra daha erkene mi alsam
tlhmrv byz541 iki hafta çok uzun bı sure öne çek canım randevunu sancıların iyice artarsa daha farklı sonuçlar olur. Bn önemsemedim gitmedim rahim kısaldı acilmam oldu yatıyorum şimdi sürekli .
Genc_anne_adayi Çok yüksek görünen bir sancı yok normal görünüyor sizi rahatsız eden bir durum yoksa korkmayın
byz541 Elanin_annesi normalde özele gidiyorum arada devletede gidiyorum bi sorunum yoktu sadece kasılma oluyor ayaktayken muayenede biraz karnın sert gibi dedi nstye yolladı sonra bu sonuçlara bi sorun yok dedi ama güvenemedim
Bernnnaaaa byz541 erken daha biraz var şikayetleriniz artar rahatsız edici duruma gelirse hemen gidin acile benşm başımdan geçti 35.haftada 90a çıkmıştı sancılarım hemen ilaç serumla kestiler
byz541 Bernnnaaaa hissediyor muydunuz peki sancılar iki hafta sonra randevum var ama erken mi gitsem bilemedim
Bernnnaaaa byz541 tabiki hissediyordum belimden kasıklarıma şiddetli ağrı vuruyordu gece 12 de acile gitmek zorunda kaldım yürüyemiyordum bile