sscan18 16 hafta olacak 2 gün sonra. 2-3 gündür tam ortada en altta kasık ağrıyor 😣 vajinanın tam üzeri. Özellikle idrar yaparken de ağrı oluyor. Ama uzansam da geçmiyor bazen. Uzun sürüyor. Acaba bu da mı bebek büyümesinden? Lütfen bilen yazsın 🙏
Ireeeeem sscan18 ay bir ara aynısı oldu 20 haftayken galiba. Hele her çişimi yaptıktan sonra gidip uzanıyordum ağrıdan. Sonra geçti kendi kendine
Kediannesi1 sscan18 malesef idrar yolu enfeksiyonu olabilir bir acile gidip kan verseniz idrar yaparken yanma oluyor derseniz hemen bakarlar zaten
betmet2018 sscan18 benimde sol kasık tarafımda ağrım oluyor.Hatta şuan bile oluyor :) Birçok yakınıma sorduğumda bebek gelişiminden dolayı çok normal olduğunu söylediler. Bebeğin başı sol tarafta olduğu için sol tarafta ağrım var.
Bsrabsrabsra sscan18 canım bende 16+4 um bende 3 gün boyunca aynısı oldu bugün doktora dedim doktor çok sık olmadığı sürece sıkıntı yok dedi bide enfeksiyonda olabilir idrar testi yaptırabilirsin
sscan18 Ireeeeem Yaa geçici bir durum demek ki. Doktor randevumda söyleyeceğim ama şuan merak ettim 😣
Kediannesi1 sscan18 benim fikrim aklınıza kalacağınıza emin olun bir görünün derim ben çok enfeksiyon sistit falan geçirdiğim için ağrı yanma zonklama oluyor. Çok geçmiş olsun önemli bir şey değildir inşallah
sscan18 Bsrabsrabsra Aa öyle mi sizin de mi aynı bölgedeydi? Evet enfeksiyon olabilir ben de çarşamba gideceğim 🫠