Ebrulii27 Herkese merhaba arkadaşlar. Hamilelik sürecinde nereden alışveriş yapıp giyiniyorsunuz? Hamile reyonu çoğu mağazada yok maalesef. Özellikle çalışanlara fikir olması açısından bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Nurdan11_ Ebrulii27 bulunduğunuz yerde defacto varsa orada hamile giyimde çok güzel şeyler var. Bu sıcaklarda elbise tercih ettim ben hep. Lc waikikinin de elbiseleri güzel biraz pahalı ama hayat pahalı yapcak birşey yok 🤦🏼♀️ ben genelde lc waikiki pantolonlarını ve elbiselerini seviyorum
Kediannesi1 Ebrulii27 zaten 3-4 ay giyilecek şeyler gardropstan dolaptan falan aldım tavsiye ederim nerdeyse her şeyi bulabilirsiniz
Esraa79 Ebrulii27 stradivarius tan 2 xl keten pantolon aldım ve piliseli etek👍🏻 hayat kurtarıcı beller lastkli üzerine oversize tişört veya gömlek atıyorum sık sık kullanıyorum🫶🏻 yine zaradan ve lcwdan bi elbise aldım altı bol. Sonradanda kullanabileceğim şeyler alıyorum genelde
Asosyal Genellikle LCW da buluyorum hamileler için güzel şeyler uygulaması üzerinden de bakabilirsiniz hamile kategorisine daha fazla seçenek var
Pruplemm Bit kaç pantolon bir kaç elbise fazlası ile yetiyor bence. Ayrıca dolapta veya gardrop uygulamasında baya uyguna ürünler bulabilirsiniz. Hamile ürünleri çok giyilmiş olmuyor zaten