Yaseee01 Kızlar merhaba anne için hastane çantasının içine konulacaklar arasında hastane dosyası yazıyor o ne oluyor bana öyle bi dosyadan bahsedilmedi 37 haftaligim bizim olusturmamiz mi lazım acaba
Ece__ Yaseee01 özele gidiyorsaniz zaten herşeyiniz kayıtlıdır onlarda dosya vardır. Devlette durum aynı mı bilmiyorum ama ben özelde doğum yaptım, yanımda hiçbir evrağı goturmedim zaten hep oraya gittiğim için herşey kayıtlıydı
kullanici1234bes Yaseee01 Benim dosyada 2 li 3 lü test detaylı ultrason raporu var. Doktor doğuma giderken yanında olsun demişti
Dusenerler Yaseee01 yaptığın tahlil ultrasonlar vs bazı hastaneler bir dosya veriyor ve bu evrakları o dosyada tutuyosun ama bence şart değil çünkü sistemde zaten herşey çıkıyor sonuçta
Yaseee01 Ebru_20 uygulamadaki listede de yazıyor internetten baktığım listelerde de yazıyor acaba ben mi bilmiyorum dedim
Yaseee01 kullanici1234bes Bana doktor o belgeyi vermedi 2li test yaptım sadece hastaneden aradılar bır sıkıntı yok diye ama şuan gittigim hastanede yaptırmadım 2 li testi yine de görürler mi
Yaseee01 Ebru_20 Valla ben baktigim 3 listeden 2 sinde gördüm en son burdakine bakim dedim buradaki listede de var