Neslihankrhmt Kızlar evlendikten sonra ikinci üniversite okuyan varmı, bebekli olanlar nasıl hallediyor,zor olacagini biliyorum ama🤭 acayip gaza geldim gerçekten çok istekliyim
Deletedmom0071 Neslihankrhmt ben ilk kızımda yüksek lisans yaptım. İkinci hamileliğimde de doktora yapıyorum 😅 oluyor yani yapılıyor. Emzirirken tez yazıyordum. 😂
Fenciiii Deletedmom0071 Neslihankrhmt Benimde böyle şeyleri okumaya ihtiyacım var bebeğim doğduğunda KPSS ye hazırlanıyor olacağım yapabilir miyim bilmiyorum ama çok inandım inşallah uslu bir bebek olur ve ben yapacağım diyorum 🤲
ipekss Neslihankrhmt iki çocukla iki üni okuyorum 3.geliyor o bir 2 aylıkken sınavlara gideceğim bence benim halim daha perişan 😂😂😂 son sene bir de tez yazilacak
Deletedmom0071 Fenciiii yaa Alesten 70 üstü alamayan ben 85 ales 95 yds yaptım bebeğim 3 aylıktı ben doğduğu günden beri çalıştım. Çok tembel bir insanımdır normalde travmatik bir doğum yaşadım. Doğumdan sonra 6 ay sakat gibi gezdim doğrulamadım. Ama yapılıyo siz de yapabilirsiniz. 💪🏻
Fenciiii Deletedmom0071 Maşallah maşallah herkes hevesimi düşürdü ama gerçekten motive ettiniz beni çok sağolun bebek uyuduğu zamanları iyi değerlendirmek yani her vakti iyi değerlendirmek lazım değil mi benimde beş aylık bir çalışma bebekle olacak :)
aslanprenses_ Ben ikinci üniversite değil ama düzenli olarak online kuralara katılıp sertifika filan alıyorum. Yurt dışındayım hobi olarak yapıyorum bunu. Kendimi geliştirmeyi okumaya seviyorum. Neden yapmayasın çok da güzel yapılır hiçte zorlamıyor.
Deletedmom0071 Fenciiii tabi ki kızım uyurdu ben 4 saat çalışırdım ☺️ belki ilk seferde olmaz belki uzar ama hiç önemli değil bizim bir bahanemiz var unutmayın. Ama sonunda hep oluyor ☺️🌸
MerveTeyze Neslihankrhmt çocukluk arkadaşım liseyi yarıda bırakmıştı yanlış hatırlamıyorsam yada ortaokulu yalan olmadın çocuğu doğduktan sonra sıkıntılı bir dönemi oldu hatta bir zaman sonra öğretmen eşi de bir sebepten içeri girdi o dönem konuştuk dedim sen yaparsın oğlu vardı ve inanılmaz hareketli zor bir çocuktu maşallah buna rağmen lise de bitti açık öğretim çocuk gelişim bitirdi yanlış hatırlamıyorsam üzerine formasyon eğitimi aşıp özel çocuklara başta kendi evinde eğitim verdi sonra eşi çıktı hapisten o da evde özel metematik dersi vermeye başladı ve sonuç şimdi kendi eğitim kurumları var çok başarılılar oğlu kocam oldu ve arkadaşımın resmen en yakın arkadaşı destekçisi şu anda ve yakın zamanda kızlarını da kucaklarına aldılar söyleyeceklerim bu kadar 😁isteyince yaparsın da böyle zorluk darlık arasında yapınca o başarının hazzı var ya şunlara rağmen yaptım demek üfff o işte bambaşka bir kez geliyorsun şu hayata sevgiler