Qeribova07 Merhaba kızlar ben 17 haftalık hamileyim ve ilk hamileligim..bu haftalarda bebeğinizin ağırlığı ne kadardı..ben çok hareketli biri değilim bana hareket et yoksa bebek fazla kilolu olur sonra diyorlar bu ne kadar doğru fikir onuda bilemiyorum
tlhmrv Qeribova07 o haftadaki kilosunu hatırlamıyorm ama.. hareket konusunu onu kim dediyse çok saçma demiş fazla hareket senin kilonu etkiler canjm bebeği niye etkilesin erken doğum riskim var sürekli yatıyoruz öyle olsa hepimiz hareketsizlik den 4 kilo falan doğururduk heralde 😂
Ece__ Qeribova07 hamilelikte hareket etmek son zamanlardaki hantallığı önler bence. Ama bebeğin kilosu ile hiçbir alakası yok,siz sağlıklı ve dengeli beslenirseniz bebek güzel kilo alır,kötü beslenirseniz bebek de beslenemez
Rumeysa_akkoyun Qeribova07 alakası yok ben 54 kiloyla Hamile kaldım şuan 57 kiloyum 35+3 hafta hamileyim bebeğim 2700 kg
Qeribova07 tlhmrv banada mantıksız geldi yediğim fazla bir şeyde yok yani normal her zaman ki gibi yiyorum kendim bile kilo almadım
Qeribova07 Ece__ beslenmemde degisik bir şey yok her zaman ki gibi tuzlu falan yemiyorum normal şeyler yani meyve sebze bu kadar
Qeribova07 Bsrabsrabsra hayir kilosu çok iyi sağlıklı dedi çok şükür..ilk olduğu için pek bi bilgim yok o yüzden tedirginim