6 haftalık iken progestan 200 kullanmaya başladım lekelenme olmuştu kızlar. 2kutu bitti dün. 10haftalığım. Bir doktor sen 12.haftaya kadar kullan demişti. Şuan başka doktora gidiyorum o da lekelenme yok gerek yok dedi. Devletteki testlerimi yapan doktor da kullanmaya gerek yok diyince almadım yenisini. Progestan in zararı yok faydası olabilir kesinliği olmasa da. Acaba ben progestan alıp 2hafta daha kullansam mı bilemedim

e_blue_sky_a doktor gerek yok diyorsa kullanma canım. Benimde 16. Haftada kanamam oldu o zaman yazmıştı birisi sonra diğer doktor Rahimden gelen bir kanama yok düşük tehlikesi yok kullanma dedi bıraktım öyle. Sonra iki defa daha kanamam oldu kendiliğinden geçti şükür

e_blue_sky_a düşük tehlikesi ilk 3 ay ya o yüzden 12 ye kadar kullan demiştir ilk doktor lekelenme devam ederse tedbirli olmak için

1. Haftadayım kanamam oldu doktor progestan ve igne yazdı. Progestanı beş altı gündür kullanıyorum, doktora danıstım kutun bitene kadar devam et dedi, diğer doktorum da kanama biterse bırak dedi bi hafta daha kullanıp bırakmayı düşünüyorum.

Deletedmom0071 devletteki doktor da zararı yok dedi ama faydası da kanıtlanmadı dedi. Nasıl kanıtlanmadı anlamadım kimi duysam kanamasını kesiyor. Demekki bildikleri başka bsy var

e_blue_sky_a progestana devam edin, benim hiç lekelenme olmadı ama daha evvel düşük yaşadığım için doktor 16ya kadar kullanacaksın dedi. Eğer hap olarak almakta zorlanıyorsanız veya mide yanmasına baş dönmesine sebep oluyorsa doktorunuza sorun ben artık fitil olarak alıyorum çok rahatladım.