BirazbundanBirazondan1 Aslanmommm Aslanmommm normal biber nasıl hazırlıyorsanız onun gibi oyun yıkayın suzgeçe koyup susunce buzdolabı poşetine koyuyorum içine bir tane küçük domates koyum havasını pipetle alıyorum.(daha az yer kaplıyor sanki vakumlu gibi oluyor) Ağzını bağlayıp dondurucuya koyuyorum. Ben içini dolduruyorum. Boş şekilde koyuyorum.
Elfyns Aslanmommm yıkayıp içini çıkarıyorum sonra buzdolabı poşetinde havasını alıyorum çıkarınca çözülmeden dolduruyorum hemen
peri5860 Aslanmommm Ben dolmalık biber hiç koymadım da size önerim iç harcını sakın koymayın ne kadar poşete de sarsam dolap kokusu sinmisti sinir olmuştum ben. Bir kere de kaynananın orada biber doldurmuştum baya buzluğa öylece attım ben gidince yapmış koku vs yokmuş
sultanireem Bende hiç denemedim ama bu kışa yapıcam şey demişlerdi içine koyulan pirinci harcını yani biraz tencerede kavur demişlerdi bana da ama tam detayıyla bilmiyorum bende merak ettim şurda bekliyim 😂
BirazbundanBirazondan1 Aslanmommm biber kabak patlıcan kızartıp üstüne domates sosu yapıp koyuyorum peynir kapılarını atmam onların içine koyuyorum. Ocakta patlıcan patlaması yapıp koyuyorum oda güzel oluyor