Guler9 Adaçayı kullanmaktan korkuyorum bitki çayları hamilelikte bana biraz tehlikeli geliyor fikriniz nedir kullanmayi mantıklı bulan bulmayan arkadaşlar bana fikir verir misiniz?
Ece__ Guler9 hamilelikte adaçayı içilmez diye okumuştum,bitki çaylarından mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın
Sena00 Guler9 bende burda çok duydum bu yüzden iki gün önce doktoruma sordum ben önermiyorum dedi içme dedi kanama yapabiliyormuş bunun yerine bol yürüyüş çömel kalk hareketleri önerdi
Deletedmom0071 Guler9 adaçayı adet söktürücü olarak veriliyor. Doğuma yakın rahmi açtığı işin tavsiye ediliyor. Biraz mı tehlikeli? Tabi ki uzak durmalısınız.
Guler9 sedadiyebiri eksik yazmışım aslında doğum başlatması için için diyorlar onun icinde mi onermiyosunuz genel olarak
Guler9 Agg0207 doğum yaklaşınca da mı öner miyosunuz eksik yazmışım da aslında öyle sormak istedim doğuma hazırladığı söyleniyor
Guler9 Sena00 anladım çok teşekkür ederim bende bitki caylarina mesafeliyim aslında ama çok ağrılarım var acilmam yok bi an önce açılsın istiyorum
Defnesmomy Guler9 canım ben diyetisyenim kendim hiç bir bitki çayı kullanmadım. Kullanmanı tavsiye etmiyorum.Hatta burdan bu postu okuyan bir gebe olursa naklen duyuruyorum icmeyiniz icmeyiniz efenim🩷
Guler9 Defnesmomy aaa süpersin canım evet iyi olur görürler hem tamam tavsiyen için çok teşekkür ederiz 🙏🙏
tardem Guler9 vejetaryenim, çiğ et vs zaten yemediğim için doktorun yalnızca ama yalnızca adaçayını yasakladı, diğer her şey şuanlık serbest 11. Haftadayım. Gerçi bulantıdan su bile içemiyorum ama…
Guler9 tardem kıyamam ya bende senin gibiydim kus kus öldüm buzdolabı kapağı acamiyodum çok şükür 4 ay sonra geçti umarım seninde hemen gecer