Svlyk Kızlar merhaba, baston bebek arabasi almak istiyorum. Bebek arabam çok sağlam fakat ağır o yüzden baston için öneriniz var mı? Toplu taşıma da bebek arabasi pek olmuyor çünkü. Tesekkur ederim şimdiden 🙏🏻💐
Rayiha17 Svlyk bende bekliyim burda. Ben ön bariyerli ve tam yatar pozisyonlu olanı tercih edicem. Sanada fikir olabilir canım istersen. Benimki de travel. İnşaatta kum taşısam daha hafif gelir yani bana 😰😁
RavzaGanioglu https://ty.gl/yu0jzknuwo babybass baston puset 3 yildir kullaniyorum acilip kapanmasi kolay hafif tasimasi rahat oglum 5 yasinda hala arada uzun yurumecekse yanimda tasirim biner
Svlyk Rayiha17 aslında benim kız yatmak istemiyor ama bilemedim şu an. Modellere bakayım. Ebebek baby plus baston varmış onu da onermislerdi. Baby plus canyon travel kullaniyorum kalitesi çok iyi ama çok ağır ya. Dediğin gibi kum taşıma olayı daha kolay 🤦🏼♀️🤭 teşekkür ederim ayrıca senin dediğine de bakayim. Umarim güzel bir model buluruz 🙏🏻💐😍
Svlyk RavzaGanioglu benim için sorun yok. Yani kızım zaten yatmak istemiyor artık. Travel arabada dik olunca rahat olmadığını hissettim bugün o yüzden arastirayim dedim. Bilgi için teşekkür ederimm🙏🏻💐
Rayiha17 Svlyk umarım canım. Tam yatar pozisyonu her zaman yatması için değil ayrıca sepet görevi görür diye düşünyorum. Çocuk ön kısımda oturuyosa arkaya alşverş poşetleri yahut çanta da koyulabilsin diye tercih edicem. İkinci bebeğime hamileyim. Taşıma kapasitesine göre bi müddet pusette koyabilirim diye rahat sığsın diye alıcam yani.. ☺️
Svlyk Rayiha17 hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah canım. Yani bu açıdan hiç dusunmemistim 🤭 çok güzel bir öneri olmuş oldu. Mutlaka bakacağım. Çok teşekkür ederimm🙏🏻💐🥰