MerveTaer Obsesifk canım çok iyi çıktı makinaya sığdırdım sığıyor ilk zamanlar onda yatırıcam ayağımda falan sallarsamda onda sallarım taşıma çantasıyla geliyor rahatlıkla yolculuğa da götürebilirsin çok büyük değil
Zuzu Asu33 ben solomombaby den aldım canım.Çevremde herkes kullanıyor ve çok memnun.Biz daha kullanamadık ama çok severek aldık.Çok rahat edeceğimden şüphem yok
Obsesifk MerveTaer iyii ya ben zamanında kargoda çalıştımda çok gördüm öyle dolandırılan şimdi internetten bişeyler almaya çekiniyorum Kozabebek.comdan mı aldın
MerveTaer Obsesifk yok canım İnstagram hesabı var https://www.instagram.com/koza_bebek linki bu instagrama yaz Koza bebek diye çıkıyor
MerveTaer Obsesifk çok iyi tatlı bir bayan baya ilgileniyor kendi mağazasından satış yapıyor Bursa’da mağazası
MerveTaer Obsesifk 65 tl olmuş sanırım 100 tl üzeri kargo ücretsiz babynest sayfalarını araştırdım çok pahalıydı en uygun ve güvenilir bu site geldi güle güle kullan canım
EbrarBulut Ben mybabyhome dan aldım instgramdan 110₺ memnun kaldım göründüğü giibi dikişleri falanda güzel🤗 tabii rahatlık ve kullanım için birşey diyemem henüz kızım test etmeden 🌸🙏🏻
Zhlinn Minanin_Annesi canm bana arkadaşım yaptırdı inanılmaz şık bişey geldi. Intsgramda hanımısbebegımınyatagı ismi. Bak derim çok kaliteli geliyor, inşallah bebegımı yatırmakta nasip olur
Ekksl Senaakif Canım instagramım kapalı suan o yuzden kopyalayamıyorum. Ozgeee_zeyneppp yazınca cıkıyor ama
Ekksl Ben bir de emzirme yastığı yaptırdım 2gün önce geldi. Aşık oldum 😍 işçiliğine güvenim sonsuz gerçekten güvenerek uygun fiyata tüm ihtiyaclarınızı yaptırabilirsiniz