Ayse0606 Kızlar 13 haflık olduk kasık ağrısı karın ağrısı sertleşmesi normal mi ayın 3 de randevum var dayanamadım sorayım dedim
yarencaliskan Ayse0606 kanama vs yoksa normaldir üşütmüşte olabilirsin benim genelde üşütünce çok kasıklarım ağrıyor havalar sıcak olsada çok hassasız ayaklarımızdan çekiyoruz soğuğu.
Yebiii Ayse0606 bizde 13+2 oldu benimde 4ünde randevum var ve 2 gündür benimde öyle kasıklarım karnım değişik bi ağrı var
Mystery_ak Ayse0606 benimde öyle olmuştu hatta ağrısından sabahı sabah ettim çok şükür bir sıkıntı çıkmadı kanama yoksa bebekte sıkıntı yoktur inşallahama üşütmüşüm ben bu sıcakta bile ayağımdan sabah akşam çorap çıkartmıyorum
Ayse0606 Yebiii yaa mahfoldum bebeğemi Bşi oldu diyorum içim içimi yedi hem stres ay allahım yardım et
Yebiii Ayse0606 kötü düşünme bişey olmaz Allahın izniyle 🌸 bu aydan sonra karın rahim büyümeye geçiyormuş ondanda ağrır demişti annem
yarencaliskan Ayse0606 hiç kötü düşünme onlar bize öyle bir bağlanıyorlar ki Allah’ın izniyle sağ Salim kucağımıza alıcaz
irem10 Ayse0606 benim 20. Hafta arada kasıklarım rahmim yumurtalık ağrıyor olan şeyler bunlar vücut değişiyor kolay mi