suzanacar Hala mide bulantısı yaşayan var mı bu haftalarda? İlaç kullanmama rağmen midem bulanıyor hemde üst seviye sabah öğle akşam. Acaba kontrole mi gitsem bebeğe birşey mi oldu kafam karıştı ya
theAna suzanacar bazı hamileliklerde erken bitiyor bazılarında hiç bitmiyor bünyeye göre değişiyor durum. Benim ilk hamileliğimde doğuma kadar bulantım oldu şimdide 11.haftada kesildi. Korkmayın stres yapmayın normal bir durumdur
2_erkekannesi suzanacar Hiç korkmayın bende 16 dayım hala bulantılarla başım belada geçeceğini de sanmıyorum 😮💨🫣
suzanacar theAna ay çok kötü bu mide bulantısı işi ilaçta alıyorum. İlk bulantıları kesti gayet iyiydim ama 14.hafta da sonra özellikle akşamları şimdi ise tüm gün yine başladı bulantı. Buna da şükür tabii başka birşey olmasın ayrı mesele de. Ama açım yani ben :))
suzanacar 2_erkekannesi yanmışız biz. Yani Allah beterinden saklasın tabii ama açım yani gözüm aç karnım aç ama yiyemiyorum. Yediğim çıkıyor. Eyvah eyvah
theAna suzanacar öyle maalesef hamileliğimin tadını çıkaramamıştım ilkinde. Ne yersem çıkıyordu 😣Allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda geçer 🙏🏻
yarencaliskan suzanacar bende 15 haftalığım bulantılardan bıktım prilamla devam ama hala bulanıyor 😢😢
yarencaliskan suzanacar aynen 2.gebeliğim bu . 1.de doğuma gittiğim güne kadar bulantılarla savaştım sezeryan masasına yattığımda bile bulantım vardı feci 😀 bu bari bitse artık rahatlasam 😀 mide bulantısı çekmeyen hamileler cidden Çok şanslı 🍀
suzanacar yarencaliskan evet bencede çok şanslılar. Yanii tabii tek dert mide bulantısı olsun ama aç olmak birşey yiyememekte çok kötü. Gözüm aç resmen :) eyvah eyvah sizinki de çok kötüymüş doğuma kadar olması. Umarım bu sefer kısa sürer.
yarencaliskan suzanacar prilamı ben suan günde 4 tane içiyorum biraz rahatlatıyor sizde öyle deneyin isterseniz benim doktorum 4 e kadar alabilirsin dedi gece 2 sabah 2 alıyorum
suzanacar yarencaliskan 2 defa içiyorum ama ilaç almakta güvenli mi emin değilim yine de bişeyler yemek için içmek zorundayım. Yoksa su bile içemiyorum.
Elif3333 suzanacar 15+4 benimde sabah uyandığımda vs gün içinde ac kalırsam devam ediyor bulantı. Kasiklarimda agri oluyor sizde varmi
suzanacar Elif3333 ağrım yok ama okuduğuma göre normalmiş ağrı olması. Herkesin çok farklı işte hamilelik süreci. Ben artık acıkıp acıkmadığımı da anlamıyorum devamlı bulantı var :)
suzanacar Hanimeller eyvah eyvah işin bu kısmı zorluyor hepimizi bir an önce sağlıkla doğsunlarda katlandığımız tek şey mide bulantısı olsun ne diyeyim buna da şükür
yarencaliskan suzanacar ben ilk gebeliğimdede doğurana kadar prilam içtim bir sorun olmadı çok şükür oyüzden bana güvenli geliyor