HMH Kızlar hem travel hem kolay açılıp kapanabilen ve çift yönlü olup yön değişme sistemi direksiyonundan olan bebek arabası arıyorum çoğu model anakucağını döküp takarak taraf değiştiriyor öyle istemiyorum ve kapatırken tek elle kapatabileceğim bir şey olsun istiyorum çocuk kucağımdayken vs kraft napoli buldum ama 12.500-15.000₺ gibi daha uygunu var mıdır önerilere açığım ☺️
Mihrimah44 HMH 12 bine x go plus Silver marka bebek arabası aldım, youtube de tanıtım videosu var çok güzel, baya özellikleri var ve hafif, bir bakın isterseniz
MerveTeyze HMH ben Hamilton r1 aldım üzerine de ilk aylarda çift yön kullanım için Maxi cosi Puset ve Hamilton aparatı tamamen oturuyor bu hali ile Puset aynı zamanda kısa mesafe araç koltuğu olarak da kullanılabilecek kadar güvenli örneğin bir arkadaşım beni almaya geldiğinde arabadaki be safe izi turn ü sökmeme gerek kalmayacak Hamilton ağırlığı 6.8 kg tek elle kolayla açılıp rahatlıkla dik kapanıyor az da yer kaplıyor benden önce doğum yapanlarda bu aldıklarıma dönüş yaptı çevremde hantal travel sistem yerine bana çok daha kullanışlı mantıklı geldi minyonum ve çok ağır kaldıramıyorum
Afrodid Bende kraft kenya modelini aldım baybmall ‘ da normalde fiyatı internette 15.000 bin indirimdeydi 10.500 tl ye aldık bende çift yönlü olmasına kolay sürüş ve tek elle katlanabilmesine baktım çok beğendik