Alparslannnn Bugün kontrolümüz vardıı 37+3 üm şuan doktor cuma günü alalım sizi dedi heyecanlıyımmmm bebeğimin kilosu biraz düşükk 2 buçuk şuan ama sorun olmaz diye düşünüyorum doktorda birşey demedi başına gelen varmı acaba ?
bebitomom Alparslannnn neden cuma günü beklenmesine de sakınca var mı ? Yoksa bende bekleyin biraz daha kilo almış olur
Edolili Alparslannnn görümcem 38+3 de 2,300 doğurdu küvez yoğun bakım falan yaşamadı, tamamiyle bebekle alakalı inşallah sağlıklıca kavuşursun 😇
yarencaliskan Alparslannnn bende 38 haftada doğum yapmıştım doktor ultrasonda hep minyon bebek kilosu az falan diyordu 3 kilo doğmuştu oğluşum hiç belli olmaz doğum yapana kadar karpuz falan ye benim karpuz aşırı kilo aldırmıştı bebeğime son hafta 😅
Alparslannnn Edolili ay bu bilgi için teşekkür ederim inşallah bizde sağ sağlim çıkar evimize geliriz 🥰
Edolili Alparslannnn İnşallah inşallah 🤲🏻 dualarım sizinle 🌼 Ama merak ettim neden 39 a bekletmiyorlar
Alparslannnn Edolili doktorum hep 38 de alıyormuş diye biliyorum kuzenlerimde onda olmuştu ve en iyi doktorlardan birii birşey olsaydı bekletirdi ama gelsin artıkkk diye umuyorum 🥰😂
Alparslannnn yarencaliskan ya ne güzel maşallah vala bende yiyorum ya babasına çekmiş sanırım oda yiiyip kilo alamayanlardan 😂😂
1prensesannesi_ Alparslannnn bende 35+4 haftalık hamileyim yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek 🤗
G12s_18 Alparslannnn Aynı haftadayiz devlete gidiyorum sezeryan yanlısı değil 40 haftaya kadar bekletecek galiba
yarencaliskan Alparslannnn ben baya abartmıştım ama karpuzu resmen yarım karpuz yiyordum 😅 ama doktor bile şok olmustu sen ne yedin bu çocuk böyle kilo aldı demişti 😅
Alparslannnn yarencaliskan hahahaha deme ya yarın o zaman karpuz alayım 😂 cumaya kadar alır belki sağlıklı olsunda gerisinin önemi yok 🥰