Bsra_ayz Kızlar Merhaba iki Adım Atıyorum Sırtım Ağrıyor. Sizlerde böyle olan var mı iki tane dusuk yaptım o Yüzden korkuyorum
Calasun Bsra_ayz valla canım 32 haftadayız sırt agrım öyle yoğunki nefesim kesiliyor oturmak yatmak işe yaramıyo
Caney01 Bsra_ayz 36 +6 haftayız inan oturduğumda bile belim çok agriyor Allah yardımcımız olsun inşallah
gevezeyazar1 Bsra_ayz çok oturunca çok yatınca çok yürüyünce çok ayakta kalınca hep ağrıyor ve bi çözüm bulamadım yatsamda ağrıyor kalksamda 🥺
Bsra_ayz Calasun bebeğiniz kucukkende mi böyleydi bide cinsiyetle alakası olduğunu söylüyorlar kızı olanın beli çok agrirmis öylemi acaba
Migrenligebe 24. Haftadayim yogun bi sekilde yasiyorum, masaj yapilinca geciyor. Dayanilmayacak gibiyse nane yagiyla masaj cok ise yariyor
Bsra_ayz Migrenligebe canım benim bebeğim daha küçük 12 haftalik o kadar korkuyorum ki yarın kontrolümüz var yarına kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum
Migrenligebe Bsra_ayz sirt agrisindan bi sey cikacagini dusunmuyorum, sen de icini ferah tut, stresin korkun bebegine yansimasin ☺️