Demetmom bana da öyle diyordu. 39da birden bebek iri kafası büyük çatın basık dedi. 38de de çatı yapmıştı uygun demişti halbuki.. başka bi hastaneye geçtim bi daha medipolün önünden geçmem. Bence onların mantıgı Sezeryan. Ertesi gün gittiğim doktor 38 ölçü kafa çapını deryaların 3 kere ölçtüm 40ı geçmiş dedi. Kilosu 3700 asla altı olamaz dedi. Diğer doktor 3550 dedi. Makinede sorun olabilir ölçüm farkedebilir buraya kadar anlarım. Ama yeni doktorum çatın basıksa alttan geniştir hiçbi problem olmaz dedi. Yeni doktorum 155 boyunda daha önce 2 Sezeryan doğum yapmış bi kadının 4250 bebeğini az önce normal dogurttugunu anlattı. Derya hanım bebek inmemişşş çok yukardaa hayatta normal olmaz %99 Sezeryan olursun normal denesen de dedi. Ama ehil doktorlar hamle yaptırarak bebeği doğum anında bile indiriyorlar. Medipolde olan çoğu arkadaşım desteklenmediği için Sezeryan oldu aşırı yolunda kendiliğinden normal gidecek doğumu herkes yaptırır. Ben desteklenmek istediğim gerekli hamlelerin yapılarak normalin sağlanmasını istediğim için o kadar para döküyorum. Eğitimde nasıl Sezeryan yanlısı gibi konuşuyorlardı. Derya hanımda son haftaya kadar normalden bahsedip son hafta manipüle ederek sezeryana yönlendirdi resmen ve o günüm mahvoldu benim. Yeni doktorum gününü bekleyeceğiz doğumu başlatmasını dedi. Hiçbir sıkıntı görmedi normal doğumla ilgili senin bebeğinin kilosuna çatı bile yapmam ne gerek var dedi