bbayram Son iki aydır isimlerini duymak bile midemi bulandırıyor, hiçbir şekilde et-tavuk-balık yiyemiyorum tiksiniyorum.. ama yemem de gerekiyor farkındayım.. sizler de yaşadınız mı bunu, zamanla geçer mi bu tiksinti 🤦🏻♀️
Meiss bbayram 4.ay bitiminde ben başladım bu defada aşırı canım istiyordu ama ilk başlar o et kokusu aşırı midemi bulandırıyordu kokmayan et bile bana kokuyordu o derece 😁 ama gecici durum
Pamuk bbayram Ben vejeteryanim hayatımda hiç et falan yemedim.Bebegimde gayet saglikliydi.Takviye aliyorum.
MiniMimi42 bbayram Bende 3. aydayim. Et,balık,tavuk,yumurta yiyemiyorum. Umarım bulantilardan kaynaklıdır ve geçicidir 🙏
bbayram Meiss inşallah benimki de geçer bir an önce.. biri yanımda et, tavuk vs. deyince bile “ayy nolur adını anma” diyorum anında midem bulanıyor.. üstelik 4 yaşında bir kızım var, kokusuna dayanamadığım için kızıma da yediremiyorum iki aydır 🤦🏻♀️
Meiss bbayram ben kokusundan istifra ediyordum artık benim yuzumden eşimde yememeye baslamiştı cok kotu oluyor insan ama ya insallah gecer seninkide
Pamuk bbayram Hayatımda hiç tadını bile bilmiyorum gayet saglikliyim şükür.Doktorum hiç zorlamadi omega ile destekleriz hicbir sorun olmaz dedi.
bbayram YuvarlanamayanPaanda ben üçüne de aşıktım deli gibi yerdim ama hiçbirini yiyemiyorum iki aydır
sedseda bbayram ben de tavuktan tiksindim et biraz yiyorum balık asla yiyemem doktorum bugün omega 3 verdi balık yağı içerikli bebeğin gelişimi için oldukça onemliymis onu kullanmaya başlayacağım doktorunuza danışarak sizde kullanabilirsiniz
Bramasole bbayram benim de aynı oldu 33. Haftadayım et tavuk azar azar yiyorum fakat balık asla😅 doktor bir şey olmaz hap ile destekleriz dedi vitamin alıyorum gayet sağlıklı bebeğim çok şükür🙏🏻
bbayram yalnız değilmişim bu konuda, inşallah hepimizin ki biran önce geçer 🤦🏻♀️ omega takviyesi alanlar kaçınca ayda başladı kızlar