Guler9 Dün acilde amniyon sivima bakmak için kulak çöpü gibi bişey soktular vajinama cok acıdı dünden beri tuvaletimi yaparken yırtılma hissi gibi acı çekerek yapıyorum çok zorlanıyorum neden olabilir sizce başına gelen var mı
Nr_avc3 Guler9 aynısını bana da yaptılar canım ama hiç öyle bir şikayetim olmadı daha doğrusu hissetmedim bile ben o çubuğu sadece spekulum biraz acıttı
Guler9 Nr_avc3 spelukum ne canım bana da önceden yaptılar bi kac defa acımadı en son yaptıkları acıdı böyle 😥
tunasmom Guler9 suyun mu geldi yoksa akıntı mı ona bakmak için yapmışlardır canım geçer ağrısı merak etme
Nr_avc3 Guler9 rica ederim canım inşallah akıntıdır ben yaşadım çünkü hem psikolojik olarak hemde bedenen çok zor
Guler9 Nr_avc3 evet canım yaa gerçekten 4 gündür çektiğimi bi ben biliyorum bi Allah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Nr_avc3 Guler9 aa rahatlığa bak burada olsa hemen yatış verirler hastane ana baba günü resmen kaç haftalıksın canım belki doğumun yaklaşmıştır onun için demişlerdir çünkü benim suyum geldiğinde 19 haftalıktım şükür şimdi 24 haftalığım
Guler9 Nr_avc3 36+6 yım canım sorma yaa git gel psikolojim bozulduğu ilk gebeligim korkuyorum da ama geçti dünden beri küvete falan oturdum evde iyi geldi biraz artik ne zaman gelir prensesim bilmiyorum ☺️
Guler9 Nr_avc3 oyyy kıyamam canim ya neden o kadar erken geldi suyun Rabbim evladını da seni de korusun inşallah sag salim kavuşun inşallah 🌺