YuvarlanamayanPaanda Tugcekmr ahahah yok tam 12. Haftasında çikolata yiyerek girdim hop gösterdi beyfendi kendini 🤣🤣 devlette söylemezler ama yıllarımın doktoru 2 bebemin doktoru olunca diyecekti ama demesine fırsat vermedi açtı hemen
Tugcekmr YuvarlanamayanPaanda 12. Haftamda banada tahmin etti erkek diye ama net bir şey söylemedi ☺️ Tatlı yediğinde çok hareketli olurmuş bizde özele gidiyoruz ama doktor baya bakmaya çalıştı hareketlerinden ultrason görüntüleri bile çok komik 😂😂
YuvarlanamayanPaanda Tugcekmr ahahaha benimki el saladı tekme falan attı götü kurtlu bunların anacım erkeklwr hemen belli ediyor kendini
Aseer Hshfhfnn evet 12. Haftada öğrendik :) değişir mi diye tereddütüm vardı ama dr bugün de çok net kız dedi
Esralacin12 24 haftalığız kızım olcak benim de. Bence bu sene karışık çünkü çevremde ve burda hep kız ve erkek duydum
Hshfhfnn Aseer ay çok sevdim sizin adınıza ☺️🥰bende 3cüye hamileyim 2 oğlum var bunun kız olmasını istiyorum yönde kısmet ikiside baş tacı
PrensinibekleyenAnnee rumeysa6161 benim ikinci erkek heralde 10 tane dogursan oda erkek olur hissi sağlıkli olsunda onemi yok🤣