Herhangibirisiiiiiii Kızlar ayda bir ya kullanırım ya kullanmam kullandığımda da yarımını kullanmaya çalışırım. Siz tüketiyor musunuz ? Birazdan pilav yapacağım 😂😂😂
Alizee Herhangibirisiiiiiii ben ebde hazırlıyorum, buzluğa atıp sonra küp küp kesiyorum. Sizede öneririm, hazır çok zararlı
ipekmom_ Herhangibirisiiiiiii markette önünden bile geçmemeye çalışıyorum, hamileyken daha da önemli en azından bu dönemde uzak durmanızı tavsiye ederim 🌸
TheMuhtesem Herhangibirisiiiiiii hiç kullanmadım, tavuk suyunu hazır büz küpü poşetlerine doldurup dondurucuya atıyorum
Alizee Herhangibirisiiiiiii Tüm tavuk 3 tane havuc 1 kök kerevız 1 veya 2 sogan 2 patates Maydanoz Kekik Kimyon Karabıber Tuz Zerdeçal Sarımsak Sonra blenderle püre haline getir Bir tepsiye yağlı kağıt serip içine dök ve buzluğa koy. Sonra küp küp kesip buz dolabına koy. :)
Alizee Herhangibirisiiiiiii marketten et aldığımızda kemikte alıyorum, suyuna 1 bütün soğan, sarımsak, tuz, karabiber, defne yaprağı atıp kaynatıyorum. Ama et bulyonunu (sadece suyunu) karton bardaklara döküyorum
Sahikaakcay Ben 38 haftalık hamileyim dediğiniz gibi ayda yılda bir pilava çorbaya yarım bulyon koyuyorum. Evet zararlı ama sadece bu mu zararlı sanki. zararlı olan bir sürü şey yapıyoruz bu yiyecek zararı konusunu çok abartıyolar diye düşünüyorum açıkçası 😂
Elzsy2023 6 yıldır evliyim. Bulyon mutfağıma hiç girmemiştir. :) genellikle sağlıklı beslenirim herşeyi araştırırım. Sadece hamilelik değil, normal zamandada kullanmamanızı öneririm. Tavuk kaynatınca poşet veya karton bardaklara doldurun atın buzluğa. Ben öyle yapıyorum
-syma1 Herhangibirisiiiiiii geçen gün bir videoya denk geldim En zararlı paketli gıdalar arasındaydı Tüketmeyin bence