pinkkk77 Kızlar Esenyurt Beylikdüzü Büyükçekmece ve çevresinde suda doğum normal doğum destekçisi bir doktor arıyorum lütfen bilgisi olan yazabilir mi ???? Mahremiyete saygılı olan tentene temas destekçisi vs bu gibi şeyler esas olan bir doktor var mıdır acaba???
Goksu_argum_1 pinkkk77 benim doğum yaptığım doktorum var mahremiyet fikkat eden tenntene temas yaptıran sonuna kadar normal dogumcu bı doktorum var ama Eyüpsultan tarafinda özel Rami hastanesi yüzde yüz tavsiye ederim
Goksu_argum_1 pinkkk77 1 hafta oldu doğum yapalı ve yüzde 95lik sezeryandim ama saolsın kendisi çok ugraşti normal yaptım
pinkkk77 Goksu_argum_1 hastane ortamı nasıl acaba biraz bahseder misiniz baya kötü yorumlar var da bu arada gözünüz aydın Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olmasını nasip etsin kuzucuğun
pinkkk77 Goksu_argum_1 bide nehir hanımın bazı yorumlarda çok soğuk olduğu yazıyor benim bazı sebeplerden dolayı dr değiştirme ihtimalim varda yarın belli olacak o yüzden her ihtimale karşı yeni bir dr arayışına geçtim ama tabi doğal doğum ve güzel bir süreç geçirmek istiyorum
Goksu_argum_1 pinkkk77 hayır asla soğuk biri değil içten biri sadece okdr çok hastası varki kadın yoruluyo o sebepten yorgun dusuyo ama gebeleriyle ne olursa olsun hiç ihmal etmeden sonuna kadar ilgileniyo