Siracinannesi Ulviyedlnn bugün oğluşumun isteği üzerine hamburger yapıyorum yaninada patates kızartması ve içecek 😂
Yazmelegi_ Ulviyedlnn 2 gün önce Doğum yaptım yüzden bir süre yemekler annemden Kıymalı Patlıcan yemeği Bulgur pilavi Hosaf Yoğurt
YuvarlanamayanPaanda Ulviyedlnn sabahtan beri ev şi bahçe işi uğraşoyorım ve bu gün yıldönümümüz 8 yıl sonra ilk kez makarna yapmayı düşünüyorum hiç yapmamıştım cacık karalahana salatası salçalı makrna falan
YuvarlanamayanPaanda Gunes17 kız ne zamandır çıkmıyordur yıllar oldu nerdeyse dün bir çıktık 2 çocuk iki biz yemege 600 700 gitti sanırım oda hah tam doydumda değil
Ulviyedlnn YuvarlanamayanPaanda çocukla öyle zaten bir menü en kotu tavuk dünyası 130 140 olmuş 🤷 dün eşim kumpir çok seviyorum diye bı değişiklik olsun ortakoye gidelim dedi 1 ay önce 100 tlydi zaten yeni zamlanmisti 150 olmuş artık sevmiyoruz 😁
Ulviyedlnn Gunes17 hali vakti olan veriyor Allah yiyemedigimiz günleri göstermesin ne diyelim ilk aylar migdem çok kötü hicbisey yapamadığım günler oluyor mecbur eşim dışardan alıyor
bukizanne Sm135 yenmiyor dedim ama daha bir kaç güne kadar iştahım tavandı bir kaç gündür doğru düzgün bir şeyler yemeyince hemen yenmiyor demişim 😂😂😂😂
Pnr_KMRC1 Ulviyedlnn bu sıcakta asla uğraşamıyorum yemekle yapsamda yenmiyor ben mantı salata yapıcam birazdan 🌸
Istanbuprag Hepinize teşekkürler, sonraki günler için bir sürü fikir oldu bana :) Bugün menümüz; karışık kızartma, domates sos, tandır ekmeği, ayran
Arassimo Bugun tavuk pilav ve tavuk suyu corba salata var. Yarin da hunkar begendi ve sutlu patates dusunuyorum fikir olsun derseniz size. Ama her gun her gun biktim artik cok zor yemek bulmak gercekten :/
Ikiz_annesii Ulviyedlnn ayyy bayılırım özellikle keşkege uzun zamandir da aklima geliyor anneme yaptirmam lazim ben hic yapmadım 😄 esimde sever o da samsunlu ayni köylüyüz lahana misir keskek falan bayilir ama hep farkli tarzini sever annesinden kaynakli biraz evde nasil alisilmissa bidaha zor degisiyor. Ayni koyluyuz ama farkli damak tadimiz
Ulviyedlnn Ikiz_annesii benim eşim aksarayli böyle şeyleri hiç bilmiyor biz yerken garip garip bakar her seferderinde annemlerde ona özel ayrı pişiyor 😁