bebitomom Kızlar 33+2 haftalık hamileyim bebiş 28 haftadan belli baş gelişli son günlerde hep hareketlerini göğüsümün altında hissediyorum büyük ihtimalle ayakları yada elleri orda şuan baya midem de sanki bebek burda hareket ettikçe aklımda tek bir soru bebek buradaysa midem nerde 😂😂
17102017 bebitomom 😅yigenim 3 yasinda Sana kardes geliyo dedim nerde diyince karnimda dedim. Sen Niye bebegini yedin diye soruyo😁sizinde o hesap. Bebis sagolsun kndine yer yapmis. Ic organlar Savas halindeydi simdi 😁
burcudemirr bebitomom benimde bayadır başı aşağıda ayakları hep yukarda bu ara da dayadı bildiğin kaburgalarımın altına ayakları sanırım kambur duramıyorum oturamıyorum hep dik durmam gerek gece de sırt ağrısı ve mide yanmasi çekiyorum yanma hamiligin basindan beri vardi artti alan daralinca sirf bu yüzden geçen gün kas gevşetici krem surdurdum sırtıma eşime de o iyi geldi o gece öyle uyudum yoksa hep midemde kaburgamda sirtimda ayakları bende 32 haftadayım az kaldı sayılır dayancaz mecbur napalim 🐣😍
Miamor0121 😃😃 bebeğe sormak gerek o bizden iyi bilir ☺️☺️ benim 16 haftalık daha az önce cinsiyeti falan öğrendim oğluşum olacakmış ben hissetmiyorum ama doktor o kadar hareketliki ölcülerine baktırmıcak neredeyse dedi görmek bile çok güzel hissetmeyi düsünemiyorummmm😇😇
bebitomom Miamor0121 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻inşallah hissettiniz zamanlar da gelecek 🙏🏻 benim de erkek ve aşırı hareketli özellikle son haftalarda çok değişik yerlerde hareket ediyor eşim diyor nasıl dayıyorsun canın acımıyor mu 😊
Miamor0121 bebitomom cok tesekkur ederim hepimizin saglikla gelsin insallah 🎈🎈 ahh acisinada dayanilmazmi mecbur dayanicaz yani oda ayri bi durum :))
bebitomom Melodimm hemde çok masumlar 😂 ben göbeğimi deldirdim zaman yeğenim 3-4 yaşındaydı görünce direk teyze sen artık su içemezsin hep burdan çıkar demişti
17102017 Melodimm ahah oyleler minikler🥰bizde sag Salim kucagimiza alalim insallah. Evi biraz tsmizledim pert dustum😅kizim fazla ise gelemiyo😁ama daha dolma sarma yapacam sozde
bebitomom Miamor0121 dayanılmaz bir acı değil ki zaten o an mutluluktan acı hissetmiyorsun vurmasın da ama gerilmesi için aynı şeyi söyleyemem gün içinde gerilmesin diye dua ediyorum sanki karnımdan çıkacak gibi eşim bile karnım da hareketi görünce korkuyor dışardan bile korkutucu 😂😂
Miamor0121 bebitomom zorluğu çok ama duygu yönü hepsini kapatacak sanırım Allah kimseyi evlatsız bırakmasın
bebitomom burcudemirr sağlıkla gelsinler de dayanırız 😊 oğlumun bana en büyük katkısından biri bu oldu duruş bozukluğum vardı sayesinde artık sopa yutmuş gibiyim dimdik duruyorum 😂😂 o kadar korse aldım işe yaramadı benim sıpa sayesinde 2 ayda dik durmaya alıştım
burcudemirr bebitomom 😂😂 bendede vardı hafif ama dikkat etmiyordum şuandada çok dikkat etmiyorum açıkçası çok batarsa ittirrise dik duruyorum dayanmaya çalışıyorum benim iç karnım geniş dışardan pek hamile gibi değilim hala o yüzden benim bebiş içerde kafasına göre takılıyor sanırım organlarla ittire kaktira 😄😄
bebitomom burcudemirr benim de öyle karnım 33 hafta olmasına rağmen çok çok küçük ama çok şükür bebişin kilosu iyi bende çok kafama takıyorum bu göbek olayını ne zaman çıkacak diye hata sırf çok belli olmadığı için hamile çekimi yapmıyorum 😔
burcudemirr bebitomom bende böyle olmamız daha iyi ya iç karnımız geniş çatlak da az olur diye düşünüyorum olsa bile bende henüz yok ama skn ay belki olabilir çünkü artık sertleşmeye başladı karnım çekim bende düşünüyorum ama unutmazsam inşAllah doğurmadan yaptırıcaz bakalım 😄😄 boşver anı kalır yaptır gitsin sende yada belki eden dar kiayfet giy derim zaten foto çekicek gitcek sonra değiştirirsin canım sen bilirsin tabi yine