Sibellg06 Sabah 8.30 hastaneye giriş istenildi, 11 de Ameliyat başlayacak. Allah nasip ederse 12 gibi bebişimi göreceğim sanırım.. 🥹🫶🏻 Dualarınızı eksik etmeyin hanımlar.. Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun 🩶🥹
bebitomom Sibellg06 Allahım sağlıkla ikinizin de çıkmasını nasip etsin 🙏🏻 acısız ağrısız geçer umarım darısı bizim başımıza
Edolili Sibellg06 4 Ağustos da benim çok heycanlıyım çok korkuyorum. Sağlıkla kavuştumuz mu bebeğinize 😇
defnezumram Sibellg06 rabbim sağ sağlim kucağına almayı hemen toparlanmayı nasip etsin bebeğinle sezeryan acısını unutursun inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️
Sibellg06 Edolili O korku ve heyecan son gün dibe vuruyor.. Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin bacım 🫶🏻
Sebaxs4 Sibellg06 ay hadi bakalım inşallah umduğun kadar güzel geçer 😀 ben genel anestesi tercih ettim uyanınca göreceğim artık 🥹
Edolili Sibellg06 Ameliyat nasıl geçti his var acı yok demi 🥲 Allah razı olsun canım benim inşallah 😍
yarencaliskan Sibellg06 çok güzel yaa sağ Salim kucağınıza alın inşallah o günü hiç bir zaman unutamayacaksınız 🥰 oğlumu gördüğüm ilk anı hiç Unutmuyorum o koku mis koku tüm acıları dindiriyor 🥰
minikoannesi123 Sibellg06 ayy o gün geldi aklima❤️ spinal olacaksanız o doğum anını görmek dünyalara bedel oluyor. Şimdiden hayırlı dogumlar