Kalbiimde2can Hamalp bugün bana ebe geldi nst bagladi sancin cikti dedi o sira ama ben hic bisey hissetmedim 🤣 o yüzden bazi sancilari hissetmiyorum galiba arada bi sadece o siddetli sancilari hissediyor olabilirim🤔🤣
Hamalp Kalbiimde2can 🤣 bende takip ediyordum sancı nasıl bisi bilmiyorum 2 doğumum olmasına rağmen. Kendi sandini yani. Karnıma için dışında çıkıyor gibi Bi ağrı girdi o sıra baktım yükseldi dağ gibi oldu 2 kere ama yalancı dedi😱
Kalbiimde2can Sevcanali bu senenin bebeleri pek nazlii🤣 insallah en kisa zamanda saglicakla kucagina alirsin canim🥰🤲🏻❤️
Kalbiimde2can Hamalp bende ayni cünkü ilk oglumda suyum geldi hastaneye gittim sancimla dogumum bir oldu yani anlamadim hic bisey 🤣 simdide olan sanciyi hissetmiyorum galiba hissettigim zaman dogururum 😂
Hamalp Kalbiimde2can ay ne güzel ya insAllah buda öyle olur. Ben suni ile yaptım agrimadik yerim yoktu o yüzden bilmiyorum. Allah sağlıkla kavuştursun tek avazda insAllah hepimizi.
_Meryem_aks Son 20 ilk bebek bakalım oglusumu bekliyorum çok heyecan var kime benziyor nasıl bir şey çok ağlarım galiba ilk kucağıma aldığım zaman şimdiden bile ağlıyorum düşündük ce saglıcakla alırsınız inşallah hepiniz Rabbim yardımcımız olsun
Braa3434 Kalbiimde2can Son 28 Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah