yesim_1738 tsh 14 haftalikken bakildiginda 5.5 cikmistir dr levotron 50 lik basladi simdi 18 haftalik oldum tekrar bakildi 6.2 olmuş dozum 75 e cikti. Korkuyorum bir sey olmuşmudur diye böyle bir olay yasayan varmi ?
Melodimm yesim_1738 Benimde yuksek ilaca başladım.Daha 1 ay olmadı kullanani.Bakalim.Merak etme Allahın izniyle herşey yoluna girer insAllah♥️🤲🏻
anneoluyoruuumm16 yesim_1738 toparlanması biraz zaman alıyor canım. Benimde t3-t4 23 e çıkmıştı TSH 0ın altındaydı zehirli guatr çıktı. İlaç kullanıyorum t3-t4 düzeldi ama TSH hala düşük endokrin doktoru hemen düzelmez o dedi
Hdemir1618 yesim_1738 benim ilk 3.14 tü euthyrox 25 lik başladı sonra 3.48 oldu devam ettim ondan sonra 5.48 e çıktı euthyrox 50 lik başladı 3 hafta sonra kan verdim 2.96 ya düştü takip ediliyor her ay suan 3 ün üzerine çıkmaması lazım 29 haftalığım
ANMZD yesim_1738 kızlar ben 2 hafta önce aile hekimine gittim gebelik düşünüyorum diye normal kan taraması yaptırdım Tsh 6.5 çıktı ama doktor hiçbir şey kullanmana gerek yok dedi ben de bilmiyordum 2.5 dan düşük olmalıymış ben bugün öğrendim 3 hafta 4 günlük gebeyim betam 25 çıktı bir şey olur mu ki yarın Kadın doğuma sorayım dimi korktum arkadaşlarım öyle deyince
Duygu_nur52 Benim tsh 11 çıktı 100 mg kullanıyorum çarşamba bakalım vercem gene test korkmayın benim daha fazla çıkmış
Hdemir1618 yesim_1738 25. Haftamdaydım 1 hafta içinde yükseldi oda ilacım bitmişti almadım 1 hafta randevu gününü bekledim aslında bırakmamam lazımmış hiç sonra ilacı kullanınca hemen düştü
Merve_simit12 Korkulacak birşey yok 6 hastalıkken benimde yüksek çıkmıştı kadın doğum doktoru dahiliye gönderdi levotiron 25 mg ile başladım ayda 1 kontrole gittim yükselmeye devam ettikçe ilacın dozunu arttırdık Şuan 39 haftalık hamileyim 125 mg kullanıyorum endişe edilecek birşey yok içiniz rahat olsun
Tinii_minii_mom Bende 5,5 ile başladım ilk ayımda. 50 mg yükselttik. Hamilelikten önce 25 mg kullanıyprdum. 2,8e düştü. 1 ay snra tekrar gittm geçen gün yani 3,8e çıkmış 75 mg yükselttik. Aylar arttıkça mglar yetmiyormuş sanırım. Her ay gidip ölçtürmek lazım