Sinem55 Kızlar dün akşam nişanım geldı peceteyle silerken fark ettim sabah tekrar aynı kırmızı kahve rengı kalın akıntı. Dün akşamdan beri regl ağrısı gibi ağrım var hic gecmedi. 36 haftayim dogum belirtisimi o agri? Sizdede oldumu boyle
1prensesannesi_ Sinem55 canım bilmem ama yorum yapayım da üste çıksın bilgisi olan görsün diye yazıyorum ☺️
CaglaArtul Sinem55 benimde önce hafif adet ağrısı gibi geldi sonra nişanım kontrol amaçlı hastaneye gittim 7cm açıklıkla 2 saate doğum yaptım 39 haftalıktım nolur nolmaz gidin bence
Sinem55 Youngmotherr yurtdisinda yasiyorum burda hemen hastaneye cagirmiyorlar doktor telefondan bekle dedi 🤣
snowpress CaglaArtul ayyyy ne güzel hızlıca olmuş Darısı başımıza 😍 peki bu gelen regl agrısı karın sertleşmesinden farklı olarak geliyor dimi bel agrısı gibi
Sinem55 snowpress evet agri cok farkli. Son 1 aydir karn sertlesme agrisi cok vardi cok cektim yerimden kalkamadim. Bu agrida bildigin regl agrisi gibi dun geceden beri gidip gelio. Acaba dogurcammi bu gunlerde yaa cok heycanlandim
CaglaArtul balbebek_ ilk evet sağolun Allah size de nasip etsin inşallah Zaten en basından Normal doğumu aklıma koymuştum nerdeyse haftada 4gün yürüyüş yapardım ara sıra pilates ve 35.Haftadan sonra korunmasız ilişki😊
Sinem55 Acilmam yok daha. Yani 2 gun onceye kadar yoktu suan varmi bilmiyorum nisandan sonra. 2 aydir sadece yatiyorum vucud cok aktif degil sancidan agridan karn sertlesmeden cok cektim