Glltss Güzel anneler 1 cm açıklık kaç gün ya da hafta sonra doğum olur sancılarım var sürekli belimde daha bebeğim küçük 1 cm açıklıkla haftalarca bekleyen var mı ?
kucukbebek Glltss Duydugum kadar var kuzum. Benim bir arkadasim gece sancilar ile bagira bagira hastaneye gitti, ve gittiginde 10cm acikligi vardi. Benim ilk hamileligimde suyum gelmisti, hemen hastaneye gitimdi 4cm di benimde, onceden hic sanci vs yoktu.
Koalammm Glltss canım konu hakkında bilgim yok ama sancıların olduğu için mi açıklık var mı diye baktılar
Bilgekpn Glltss ben 36+6 da suyum gelerek doğum yapmıştım ani bel ağrısı girip çıkıyordu kasıkta felan hiç ağrım yoktu sonra gece birden suyum geldi ertesi gün doğurdum sezeryanla bi de ha o kadar sancı çekip de 😂 kilosu iyiyse korkma kızım 3.050 gr doğmuştu şükür ama sonra şişi inince 2.700 gr a düşmüştü bi de emmedi ona rağmen sorun yaşamadık şükür korkma sende içini ferah tut
eylulmihrasmom Glltss 22+6da 5.5 cm açılmam vardı 27+6yım şu an 5 haftadır duruyorum😂 haftan küçük değil gayet iyi
Glltss kucukbebek Ben de erken daha diye korkuyorum doğmasından Salı günü doktora gideceğim gün içinde hafif sancılarım var ama
Glltss Koalammm evet sancım oldu açıklığa baktılar sonra yolladılar 1 cm deriler ama oğlumda 1 cm açıklıkla doğum yapmıştım 39-3 dün ama onda
Glltss Bilgekpn şimdi ben de 36-6 oldum sürekli belimde ağrı var bazen baya saplanıyor ama geçiyor dinlenince 2. Hamileliğim ama bunda sabahki herşeyi unuttum
Glltss eylulmihrasmom ay maşallah dikkat et kendine şuan çok şaşırdım zaten 4 gün oldu hala duruyor bakalım 😄
umaydurununannesi Glltss 34 de 3 cmdı acıklık 38de 4du sezeryan oldum gercıde ama doktor bebek buyudugı ıcın 4 cm kadar normal 5den sonrası dogjm demjstı
Glltss umaydurununannesi çok teşekkür ederim bugün doktorum görecek bakalım yine muayene eder ne diyecek
eylulmihrasmom Glltss valla yatıyorum hep haftam küçük olduğu için doğumu durdurdular verdikleri ilaçlarla açılmam 3e geriledi. insallah benim bebiş de 36-37ye kadar durur🤲🏻 sağlıkla kavuşun inşallah 🥰
Glltss Koalammm doktorum açıklık var ama gününde gelecek korkma dedi daha baya var zaman dedi sancılar da belim yanıyor ama dayanılmaz değil teşekkür ederim sorduğun için 💝
Onbeskasim Bende 35+2 den berj mmi 3 cm acilmayla bekliyorum . Ağrılarım arttti vajina ve kasigimda çok ağırlık oluştu bebeğim kanala indi galiba bilmiyorum suyumun gelmesjni bekliyorum. Açılmam da artmıştır diye düşünüyorum bakalım bekliyoruz şuan 37+2 deyz
Glltss Zack oh maşallah ben de ilk hamileliğimde 1 cm açıklıkla 39+3 de doğum yaptırdılar açılma ilaçları suni sancıyla şimdi yine öyle olacak diye korktum da olmadı ama şükür 37-2 olduk bakalım şimdilik iyiyiz
Glltss Bilgekpn yok 16 sında bir de randevum ben yurt dışındayım burda yabancı doktorlar öyle çok kontrole çağırmıyor yani benim gittiğim doktorlar çağırmadı oğlumda da böyle oldu kızıma hamileyim şimdi onda da 2 defa nts yaptılar o kadar onda da ben sancım var diye gittim işte 😁