Aysnr11 Dilos_74 Geç döllenme olmuş olabilir bende gecikmenin 13. Günü 9 değer ile öğrendim yeniden kan ver bence 😇
cansugunayy Aysnr11 geç döllenmede yumurtlama en geç ne zaman olur bilginiz var mı adete kaç gün kala mesela?
Mutluuuu Dilos_74 gecikmenin 16 .günü gebelik varsa silikte olsa testte çıkar genelde . Gidip kan testi verseniz netleşir.Dilediğiniz gibi olsun herşey🌸
Hasret5506 Dilos_74 aynisin yaşadım ve bugün hamile olduğumu öğrendim test yaptım ama benimki çok bell idi sende ümidin kaybetmee
merveanne_ Dilos_74 yaa nugün bende rüyamda çift çizgi gördüm uyandıktan sonra hayal meyal hatırlıyorum pkosluyum şuan adet dönemimdeyim 8 gündür kahverengi akıntım devam ediyor. sizde de varmı yada bunu yaşayan??
Hasret5506 merveanne_ evet hem de 1 hafta boyunca beta değerimi rüyamda 165. Di suanki 65.9 çıktı Allah’ın kudreti işte
merveanne_ Hasret5506 bende hayatimda ilk defa dun gece gordum uyandiktan 1 saat sonra aklima geldi ama sadece o kaset testin cok belirgin goruntusu hala hafizamda etkilendim ister istemez ya test yapsammo😞
1prensesannesi__ Dilos_74 yukarida seceneklerde resim yukle varmis bende de yok ama mutluresim sitesinden yukleyip link kopyalayip buraya yapistirinca geliyo