Merhaba. Benm adetim 16 gün gecikti 2 hafta önce kan verdim kanda gebelik çıkmadı.bi kaç gün öncede idrar testi yaptım çıkmadı diye üzülmüştüm ama gece rüyamda gebelik testi yapıp çift çizgi çıktığını gördüm sabahta yaptığım teste baktım ikinci çizgi silikti ama çok değildi neden böyle birsey oldu bilmiyorum.😖

Dilos_74 gecikmenin 16 .günü gebelik varsa silikte olsa testte çıkar genelde . Gidip kan testi verseniz netleşir.Dilediğiniz gibi olsun herşey🌸

Dilos_74 aynisin yaşadım ve bugün hamile olduğumu öğrendim test yaptım ama benimki çok bell idi sende ümidin kaybetmee

Dilos_74 yaa nugün bende rüyamda çift çizgi gördüm uyandıktan sonra hayal meyal hatırlıyorum pkosluyum şuan adet dönemimdeyim 8 gündür kahverengi akıntım devam ediyor. sizde de varmı yada bunu yaşayan??

Dilos_74 yukarida seceneklerde resim yukle varmis bende de yok ama mutluresim sitesinden yukleyip link kopyalayip buraya yapistirinca geliyo

Hasret5506 bende hayatimda ilk defa dun gece gordum uyandiktan 1 saat sonra aklima geldi ama sadece o kaset testin cok belirgin goruntusu hala hafizamda etkilendim ister istemez ya test yapsammo😞

cansugunayy Valla benim baya geç oldu yumurtlamam adet gecikmemin 2. Günü yumurtladım ☺️