KadersizMelek Karın ağrısı ve ishal yaptı bende, birde çok kusan biriyim gece alıyorum ama yine de aşırı bulantı yapıyor? Siz neler kullanıyorsunuz,memnun olduğunuz vitamin ilacı nedir??
gamzecgr KadersizMelek duosvit kullanıyorum uyumadan içiyorum sıkıntı olmuyor memnunum ama eczanelerde bulmak zor internetten alıyorum genelde
Hilalllle KadersizMelek decavit kullanıyorum bende falat herhangi bir yan etkisini görmedim demir ilacı kullanıyorsanız eğer ferro diye genelde o ilaç yapıyor bunları ama zamanla geçiyor o etkilerde
bebikveben KadersizMelek ben de kullanıyorum ama hiçbir yan etkisini görmedim, bünyeden bünyeye değişiyor demek ki
neannemioluyorun ben kullanmıştım. mide krampları ve iştahsızlık yapmıştı. doktorum bi süre bıraktırıp başka multivitamin önerdi
KadersizMelek neannemioluyorun ya aynen midem aşırı ağrıyor ilacı içince birde sabah karın ağrısı ile uyanıyorum, zaten aşırı kusan biriyim istahsızlık filan yine mahvoldum devam etmesem mi acaba
KadersizMelek neannemioluyorun kontrole gidince söyleyim bari napım bir kaç gün daha deneyim de olmadı bırakayım, içeli üç gün oldu henüz
KadersizMelek Hilalllle damla şeklinde 9 damla alıyorum ondan birde onu sabah kahvaltı sonrası içiyorum decaviti de kusuyorum gündüz diye gece alıyorum ama içince daha çok bulantı oluyor
Milkamilka KadersizMelek evet daha çok kilo alırsın ferrum kullan sadece dedi 🤷♀️ ben de mide bulantısı gibi iç kıyılması gibi etki yapıyordu sürekli bişey yemek istiyordum bu yüzden sonuç +9 kilo 24. Haftadayım daha 😑
KadersizMelek bebikveben sanırım öyle birde ben çok aşırı kusuyorum eminim onunda etkisi var bünyem zayıf biriyim 3. Doğum olacak nasip olursa 45 kiloyum 🤦🏻♀️
bebikveben KadersizMelek olabilir zaten kusmaktan helak olmuşsunuzdur. Doktorunuz değiştirir size bu kadar dokunduysa
KadersizMelek Mrvcakatt Demir damlasını sabah alıyorum canım, decavit içince mideme kramp giriyor ve bulantı aşırı oluyor
Mrvcakatt KadersizMelek bazisi demirden cook etkileniyor da. Demek ki decavitten de bunyesi etkilenen varmis