Zeliha66 Fatmakaya158 canım tatlı biseyler yeyip bide su içip 10 dk ayakda dolasip sırt üstü yat. Dahada hissetmezsen bi doktoruna git. 24+4günlük hamileyim
Selim_Alparslan Fatmakaya158 canım bende aşı oldum bugün birde sürekli ayaktaydım şuan bende hissetmeye çalışıyorum ama oynamıyor biraz tatlı bir şeyler yiyip yatacağım bende 24 haftalığa giriyorum
Babyone1 Fatmakaya158 canım bende 25+4 bizim kız da çikolata da mandalina da bide Türk kahvesi içinde hareketleniyor. Sağlık ocağındaki hemşire Türk kahvesi ve çikolata hareket ettirir demişti istersen bi dene bide sırt üstü yat o zaman daha çok belli oluyor
Ebrufarid Fatmakaya158 canım benim de hiç hareket etmedi dün gün boyu gece yine öyle ses çıkardım uyanirmi diye yok bugün doktora gittik şükür bişey yokmuş bu aralar normal dedi doktor
Zeliha66 Fatmakaya158 erken olsaydı saglikocagina gidip kalp atısını dinlerdin canım bi acile faln git ya nolur nolmaz🤷♀️
Selim_Alparslan Fatmakaya158 limonata içtim şimdi gıdıklama hissediyorum kuzum uyandı herhalde otobüs salladı bayağı bence uyuyorlardır korkmana gerek yok 🙂
Fatmakaya158 Zeliha66 canım yarın kontrolüm var zaten sağlıkocağına bugün gitmem artık bişey yoktur umarım
Zeliha66 Fatmakaya158 iyi bari aman ihmal etme tabi cogu kez hareket ediyolar biz hissetmiyoruz ama hareket etmeyincede insan telaslaniyo. Banada haber ver yarın doktordan cıkınca
Fatmakaya158 Ebrufarid valla bende rahatsız edip durdum karnıma vurdum biraz yavaşça hareket etsin diye konuşuyorum felan tık Yok sabahtan beridir böyle
Zeliha66 Fatmakaya158 ayy inşallah daha fazlasını hissedersin🙇♀️ sırt üstü yatıp karnını sallasana bide. Bana doktorum 2 hafta önce hareketlerinde azalma olursa bebegin hemen gel demişti
Fatmakaya158 Zeliha66 hastene randavuma da var en son 2 hafta önce gitmiştim allahtan yarın sağlıkocağına gitçem