Sevgi2023 Kizlar merhaba,ben istemeden 3kez hamileyim aldirmayada karşiyim,2 çoçugum sezaryanla oldu,1ci 6yaşinda 2ci 8aylik,sizce bişey olurmu??😐😐8ay geçdi sadece 2ci sezaryandan
Mavigozunannesi Sevgi2023 Dr ne dedi bizim bir tanıdık bebek 3 aylıkken hamile kaldı doğurdu sezeryan oda ama baya zor geçti onun oldu ise seninde olur ama seseryan dan sonra en az 2 yıl falan diye en sagliklisi olmuş birkere umarim sağlıkla kavusursunuz
KadersizMelek Sevgi2023 bir arkadaşım doğurdu, 8ay arayla şükür sorun yaşamadı. Bende istemeyerek yani korurken kaldım 3. Gebelik benimde ama kızım 18 aylıktı hamile kaldığımda ben şuan 12+6yım ve bundan önceki sezeryanım da riskli yaptım doğumu plasentam eski sezeryan dikişime yapışıktı, bunda da korkuyorum hem ameliyattan hem daha dikişler iyileşmeden 3. Kez aynı yerden tekrar kesilmekten. Ama bizde günahından korktuğumuz için aldırmadık,bakalım ne gelecek başımıza 😰
Hernasipvaktineesirdir Sevgi2023 canım doğumuna kadar 16-17 ay gecer daha kaç aylıksın bilmiyorum ama. Burada gecen görmüştüm 18 ay sonra sezeryan sonrası normal doğum yapan bir arkadas pozitif doğum hikayesini paylaşmıstı bile 🤗 Hiç merak etme çok güzel olur doğumun 🤲🏻❤️
Sevgi2023 Mavigozunannesi ya aslinda öyle yapicaktim 2kizim var 1i 6 yaşinda 2cis 8ayinda baya ara verdim ama 3cüde olmadi 🙁korkuyorum bi yandanda
Sevgi2023 Asli1453 yaa 2cocunda sezaryanla oldu??? Şimdi 3kez hamilesin öylemi? Ayni benim gibi sende 8ayliqken çoöugun hamile kalmişsin nasilsin peki duyduma göre ilk başlarda sıkıntı olmuyormuş
Asli1453 Sevgi2023 evet ikiside sezeryan suanlik iyiyim yani bir sıkıntı yok ama karnım büyüdükçe nasıl olur bilmem
Asli1453 Sevgi2023 evet gidiyorum düzenli kontrollerime bişey demedi yani sadece çok erken olmuş ama bir sıkıntı olmaz dedi
Sevgi2023 KadersizMelek yaa allah yardimciniZ olsun🥺bende 8ay önce oldum 2ci sezaryani ilki iyi gecmişti 5buçuk yil sonra 2ciye hamileyken 40haftama kadar normal dogum duşünüyordum sancilar başladi 3dq birdi hattda açiliş 1cm yukari olmadi nst bagladilar o sancilarla bebeyin kalp atişlari kötuydu eyer sezaryana alinmazsam bebeyi kaybederiz dediler iyne yapildi dogum sancilari durdu hemen sezaryan oldum ve çook kötüydüm o masada gecirdim hissler ve sonradan olan agrilar berbatdi ama ilkinde hiç öyle olmamişdi. Boşuna hem dogum sancisi çekdim hemde sezaryan oldum🤦🏻♀️🤦🏻♀️🥺
Fey Sevgi2023 sağlıkla gelsin inşallah. Benimde 3. Sezeryanım. 2. Oğlum 3.5 yaşında gerçi ama bir şey çıkmaz inşallah zaten doktor kontrolünde olacaksınız